reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Uff to nie jesteśmy jedyni ;-)

Jagoda ślimak nie z promocji rossmanowej, Ania dostała w prezencie :tak:
książeczki też mam, nawet dwie takie pluszowo-materiałowe. Jedna taka pstrokata, to czasem kładę przed nią żeby sobie popatrzyła;-) Na teraz to jedynie matę mamy i grzechotkę... Karuzelkę obiecała mi koleżanka, ale jeszcze do niej nie dotarłam żeby wziąć...

Lody z Mac'a mmm........

reklama
A i ciągle zapominam, żeby poszukać tych zabaw fundamentalnych, Krystiana one nie ruszały zupełnie ale Igi jest inny typ bardziej towarzysko nastawiony i takie zabawy mogą mu się podobać.

Jakie zabawy? Muszę coś zacząć działać, bo mnie dziecko wykończy. Albo noszenie, albo wycie. Jednego i drugiego mam dosyć :-(

Izka nastraszyłaś mnie z tą huśtawką - ja właśnie godzinkę temu wygrałam aukcje na takie używane cudo za 120pln. Na szczeście w Wawie to przesyłka odpada.

Dokładnie taką kupiłam (112 zł :-p). Niestety, będę miała chyba w plecy kasiorkę :-( Działa tylko jeden stopień huśtania. M. ma do niej zajrzeć... (tylko kiedy wrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:) Poza tym boje się, że jak ją rozkręci, to już w ogóle nie będzie działała :zawstydzona/y:

Jakie zabawy? Muszę coś zacząć działać, bo mnie dziecko wykończy. Albo noszenie, albo wycie. Jednego i drugiego mam dosyć :-(

Dokładnie taką kupiłam (112 zł :-p). Niestety, będę miała chyba w plecy kasiorkę :-( Działa tylko jeden stopień huśtania. M. ma do niej zajrzeć... (tylko kiedy wrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:) Poza tym boje się, że jak ją rozkręci, to już w ogóle nie będzie działała :zawstydzona/y:

a nie możesz zareklamować? to nie fair sprzedawać coś rozwalonego bez ostrzeżenia..

Wczoraj odkryłam że Auchan ma bardzo tanie kosmetyki z Hipp np. krem do twarzy i ciała za 8,99 w innym sklepie zapłaciłam około13zł i smoczki Aventa za 15,99 :szok:

My mamy taką tyle, ze poprzedni model. Obie laski uwielbiają, po drodze między jedna a drugą laską obsłużył jeszcze trójkę dzieci :-)

reklama
Do góry