reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

A Maja na Mikołajki dostała swoją pierwszą lalkę:baffled:(od dziadków)

Shenkoka fajna ta Twoja mata, taka inna, przyznam, że takiej jeszcze nie widziałam

A te lezaczki Chicco sa na prawdę super, my tez mamy i tak jak u Catedry Maja też w nim w dzień śpi, Kuba z resztą też w nim spał, także ja polecam

reklama
|To jest bright starts karuzelka marzeń. Około 90 zł kosztuje nowa. Na allegro używaną widziałam za 40 zł tu KARUZELA MARZEŃ Bright Starts USPOKAJA fisher (824425186) - Aukcje internetowe Allegro
Gemelo, tak mi się ta karuzelka spodobała, że zamówiłam mojemu Amisiowi:) Jest tańsza niz fisher price, a ma super żywe kolory, nie to co większość takie blade, no rewelacja, mam nadzieję, że na żywo będzie równie ładna:) i się dziecię zainteresuje:) Matą tydzień temu była wogóle nie zainteresowana, a jak położyłam ją wczoraj, to myślałam, że jej oczka wyjdą tak wszystko oglądała:) chyba "dorosła" do tego:)

My teraz na mikołajki kupiliśmy Ignasiowi m.in. taką przywieszkę do wózka:
Bright Starts - ZAWIESZKA ŻABA Super !!!!!! (834791323) - Aukcje internetowe Allegro
można ją tą klamerką przywiesić i do wózka i do fotelika i do leżaczka (do maty też już przywieszaliśmy) te zabawki szeleszczą i grzechoczą a od dołu żabka ma lusterko.

u nas nie da się zamontować klasycznej zabawki na sznurku, bo nie ma niczego na bokach wózka do czego dałoby się taką klasyczną przywieszkę zawiesić, szukałam w sklepie takiej zabawki z klamerkami i znalazłam tę żabkę

i takiego słonika dostał tylko w wersji fioletowej, on się w sklepie (był ze mną jak szukałam dla niego zabawek) zakochał w tym słoniku i wpatruje się w niego jak urzeczony:
http://www.allegro.pl/item825315414_bright_starts_grajace_zawieszki_pink_4_melodie.html

na gwiazdkę dostanie od nas Edusia, trochę na wyrost, ale to jedyne co się nadawało jak mąż był na łowach jak była noc przecen w tesco.

My mamy tę samą matę co kms, Ignaś owszem ją lubi o ile nie położymy go na niej na brzuszku. Na brzuszku to on nigdzie nie lubi leżeć.

Ostatnia edycja:
Super te zabawki zawieszane :szok::szok: kurde blaszka ;-) nawet nie wiedziałam że takie są :zawstydzona/y: ale mam zaległości... Ania jak na razie ma tylko pszczółkę pozytywkę taką:
PLUSZOWA ZABAWKA Z POZYTYWKĄ PSZCZÓŁKA (833818027) - Aukcje internetowe Allegro
matę tiny love zoo, ślimaka z fisher price'a, ale to jak będzie starsza, jedną grzechotkę i parę pluszaków :sorry::sorry:
Liczyłam na to że zabawki przyjdą razem z gośćmi, a oni tylko kasę przynosili :-p:-p
Od koleżanek z pracy dostała kocyk i skarpetki (skarpetek mam multum...):sorry:

Arlena tak się zastanawiam od jakiegoś czasu czemu Ty do Catedry mówisz Cedra???:confused::confused::confused:;-)

reklama
a wiesz Amelkowa bo właśnie jakoś mi się cholera ubzdurało że to cedra :szok:to się poprawie jak zapamiętam :-D

aaaa :O rzeczywiście teraz spojrzałam i mnie zatkało niwiem czemu tak sobie ubzdurałam

Ostatnia edycja:
Do góry