reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Dziewczyny to ja dołącze się do allegrocholiczek.:tak::tak::tak::tak: Też wczoraj kupiłam małej kurteczke i spódniczke i teraz to opłacić trzeba.:sorry::laugh2:

Nasi wczorajsi goście super nas zaskoczyli i Julka dostała świetną mate Tiny Love (typ mała księżniczka) Bardzo kolorowa i ma różne lustereczka gra piszczy. Nawet moje dziecie się dłużej zainteresowało:sorry::sorry::laugh2::laugh2:
Jeśli ktoś szuka jeszcze maty dla dziewczynki to ja ją polecam.

tiny4.jpg

reklama
Izaa wazne ze jest OK;-)
Ja z kolei jestem Ebaycholiczka:-Dudalo mi sie dzisiaj wylicytowac taki jakby projektor z lampka nocna i kolysankami dla malego za £7 a nowy kosztuje £19:-D(tu link do o co mi chodzi mniej wiecej DISNEY ~ TOMY ~ WINNIE THE POOH DREAMSHOW PROJECTOR on eBay (end time 16-Dec-09 21:27:56 GMT) ). Szukalam na stronach PL zeby wam wkleic ale nie ma..:-(To wyswietla rozne obrazki na suficie a moj maly (chyba jak kazdy;-)) uwiebia swiatelka i cienie wiec mam nadzieje ze mu sie spodoba;-)
Teraz oszczedzam na taka hustawke 2111 FISHER PRICE RAINFOREST BABY SWING on eBay (end time 19-Dec-09 17:03:04 GMT) chyba ze polecacie cos innego?;-)

dziewczyny mam pytanie czy któras z Was używała butelek,smoczków albo czegokolwiek z Nuby?

bo znalazłam sprzedawce który o srzedaje i jakos najbardziej mi to wszystko u niego spasowało

bo jak chce smoczki z tommee tippee to butelek lovi nie mają i smoczkow do butelek albo niekapków i łżyeczek od 4 mies:eek::eek:

a nie opłaca się kupować osobno u roznych i placic kilk arazy za wysylke...

chce kupić to:

ToysrUSA NUBY ŁYŻECZKI Z CZUJNIKIEM CIEPŁA 2 PK (851650630) - Aukcje internetowe Allegro

ToysrUSA NUBY smoczek SOOTHE AIR motylek 0+oliwka (837378753) - Aukcje internetowe Allegro

ToysrUSA NUBY butelka poręczny uchwyt 295 ML mors (851678875) - Aukcje internetowe Allegro

ToysrUSA NUBY wymienna nakrętka do kubków niebie (837275342) - Aukcje internetowe Allegro

ToysrUSA NUBY pojemniczek pudełko na smoczek nieb (821641474) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
no ja się właśnie nad tą 3w1 zastanawiam czy kupić nową czy używaną bo się boję, że jak kupię używkę to szybciej padnie:sorry: a nowa zawsze ma gwarancję jakby co... muszę jeszcze pomyśleć...

reklama
Do góry