reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Arlena ;-)

Izaa
wstyd się przyznać, ale ta kasa na pampki szła i w nowe mieszkanie... :zawstydzona/y: Za ostatnie pieniądze które dostała kupiłam jej kurtkę na wiosnę, bluzeczkę i grzechotkę :sorry:

Amelkowa nie ma się czego wstydzić :happy: wiadomo jak jest i jakie są potrzeby :tak:a Ania ma już swój pierwszy wkład w mieszkanko

Amelkowa nie ma się czego wstydzić my za Julki pieniądze z ubezpieczenia kupiliśmy pralke lodówke i zlewozmywak z baterią:eek::eek::eek::eek: Kilka ubranek gdzieś po drodze też wziełam ale głównie na przyziemne rzeczy się pieniądze rozeszły:szok::zawstydzona/y::tak:

a wiesz Amelkowa bo właśnie jakoś mi się cholera ubzdurało że to cedra :szok:to się poprawie jak zapamiętam :-D

aaaa :O rzeczywiście teraz spojrzałam i mnie zatkało niwiem czemu tak sobie ubzdurałam

hihihihih ja już się do tego przyzwyczaiłam:-p

Zosiula dostała od cioci Izy taką śliczną gąsienicę do zaczepiania...

a ja nie mam pomysłu czego moje dziecko potrzebuje a mam ochotę jej coś kupić:-D:-D:-D

Amelkowa a tego ślimaka to też z rossmana za pieluszki ?

My mamy matę, leżaczek z zawieszkami, karuzelkę, trochę grzechotek po Krystianie i ślimaka, no i te zawieszki teraz, a i książeczki ostatnio zaczęłam wyciągać.
Bo o ile sprzedałam albo oddałam prawie wszystkie zabawki z okresu niemowlęcego po Krystianie o tyle książeczki mamy wszystkie. Trochę tego się nazbierało :cool2:.

A i ciągle zapominam, żeby poszukać tych zabaw fundamentalnych, Krystiana one nie ruszały zupełnie ale Igi jest inny typ bardziej towarzysko nastawiony i takie zabawy mogą mu się podobać.

reklama
Izka nastraszyłaś mnie z tą huśtawką - ja właśnie godzinkę temu wygrałam aukcje na takie używane cudo za 120pln. Na szczeście w Wawie to przesyłka odpada.

837950191

My jeszcze czekamy na becikowe i ubezpieczenia ale tez pójda na spłaty pożyczki i szczepienia.
A z zabawek to troszkę już Olgę zaopatruję w zabaweczki. Ma już trochę zawieszek Tiny Lov i Taf Toys,grzechotki Sassy, książeczkę dwustronną TL, karuzelkę FP z rybkami, mata zamówiona no i dzisiejsza huśtawka. :-D:tak: także na jakiś czas satrczy.
Te zawieszki i grzechotki u jednego sprzedawcy z allegro kupowałam opłaca się bo płaci sie tylko raz za kuriera a zabaweczki super. Ale trzeba się naszukać, żeby u jednego znaleść wszystko co byśmy dla Maleństwa chcieli.

Do góry