reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Cat zależy od baterii oczywiście, ale jesli mogę coś doradzić - zainwestuj w akumulatory R20 i ładowarkę. Ja kupiłam komplet 4xR20+ładowarka do wszystkich typów baterii w sumie za ok. 100 pln w Carrefourze.

Dokładnie taką kupiłam (112 zł :-p). Niestety, będę miała chyba w plecy kasiorkę :-( Działa tylko jeden stopień huśtania. M. ma do niej zajrzeć... (tylko kiedy wrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:) Poza tym boje się, że jak ją rozkręci, to już w ogóle nie będzie działała :zawstydzona/y:

Działała 1 dzień - wystawiłam pozytyw...

Kurcze Izka to kiepsko :-(, tak glupio teraz spytam ale jak działa na 1 tylko to może macie wciśniętą blokadę bujania i dalej nie idzie. Ja pierwszego dnia też tak sie naciełam M zablokował ja właczam a tu tylko lekko buja i własnie strzela coś - ale skapowałam po chwili o co chodzi :-).

a ja mam w planach zakup huśtawki
FISHER PRICE HUŚTAWKA - LEŻACZEK - BUJACZEK 3w1 (846099595) - Aukcje internetowe Allegro
młoda uwielbia bujanie... będzie w nim się hustać a mi noga przestanie odpadać od bujania leżaczka:-) no i będe mogła odejść od leżaczka:-p

też się nad nim zastanawiałam :tak: fajnie wykombinowali 3w1 :-D ale gabaryty mnie odstraszyły no i cena ;-)i tak się zastanawiałam czy on posiada funkcję regulacji położenia oparcia bo nie mogłam w żadnym opisie wyczytać?

Załączniki

• Obraz 813.jpg
    Obraz 813.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 49
  • Obraz 816.jpg
    Obraz 816.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
A ja wypatrzyłam taki fajny łuk do wozka:
KOLOROWY ŁUK DO WÓZKA (834292221) - Aukcje internetowe Allegro
i chyba na gwiazdkę młodemu kupię.

Bardzo ładny :-)

Kurcze Izka to kiepsko :-(, tak glupio teraz spytam ale jak działa na 1 tylko to może macie wciśniętą blokadę bujania i dalej nie idzie. Ja pierwszego dnia też tak sie naciełam M zablokował ja właczam a tu tylko lekko buja i własnie strzela coś - ale skapowałam po chwili o co chodzi :-).

Niestety blokada nie jest wciśnięta. Huśtanie na innych stopniach działa (czasem) jak się huśtawkę rozbuja najpierw ręcznie.

Agnieszka, fajny ten łuczek.
U nas by nie zdał egzaminu. Musielibyśmy taki tylko z jednej strony mieć mocowany, bo z drugiej nie ma jak przymocować;-)

tak jak mówiłam bylam w auchanie na wieczore wyprzedaży....

kupiłam Maksowi troche ciuchów, ale jakoś szkoda mi kasy było pełno nakupic bo on sporo ciuców ma....:-D.... 50% taniejod przecenionej ceny jeszce, kurtke za 15 zł fajną na zimę mu kupiłam na za rok:rofl2: bluzy dwie po 10 zł
i koszulki po 5zł fajne:tak:

kupiłam mu też zabawki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: SKUTER CHODZIK PLAYSKOOL - KRAKÓW REKLAMA TV (840712264) - Aukcje internetowe Allegro

za 80zł
i miasiaczka przytulaczka za 100zł.. z jego kasy praktycznie:-p co sprzedaje ciuszki jego co był na dziewczynke to odkładam mu kaskę żeby mu ni wydać na nasze zycie;-) w końcu to na niego było przeznaczone:tak::tak::tak::tak:

a ze była okazja ogromna to na zapas mu kupilam zabawki:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: to nic ze poki co mu sie nie przdadzą:sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ludzie kupowali hurtem- pewnie potem bda na allegro wystawiac- sama bym tak robiłs jakbym miala tyle kasy zeby kupowac po 50rzeczy :-D:-D:-D

Medeuska to fajnie szkoda że u nas nie ma takich promocji, ja też jestem zakupocholiczką.... Allegro mną zawładnęło...:-D

reklama
Do góry