reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
No ja się waham pomiędzy Rainforestem a Zoo Tiny Love - Asia widziałam na zdjęciach że masz to Zoo - fajna? Bo o Rainforeście dziewczyny się bardzo pochlebnie wypowiadają ;-)

No ja się waham pomiędzy Rainforestem a Zoo Tiny Love - Asia widziałam na zdjęciach że masz to Zoo - fajna? Bo o Rainforeście dziewczyny się bardzo pochlebnie wypowiadają ;-)

Naszej Ani się podoba. Jest kolorowa, ma dwie melodyjki i świecące trzy kwiatuszki. Na macie zwierzęta mają wystające elementy. Słoń ucho które szeleści, motylek, skrzydełko szeleści, ptak, który piszczy. Żyrafka ma ogonek do ciągnięcia, zebra ma grzywę. Jest lusterko przyczepiane do pałąków. A u góry mamy jeszcze zwierzęta przyczepiane. Małpka i żyrafa z grzechotką. Papuga z szeleszczącymi skrzydłami, słoń którego się ciągnie do dołu i on tak wibruje. Są jeszcze takie plastikowe kółeczka. My mamy używaną, tyle dostaliśmy, chyba wszystko. Nam się podoba, a nie jest taka droga.
Najlepiej Ani się podoba żyrafka i małpka, jak chcesz to jutro mogę jakieś zdjęcia lepsze maty zrobić.

Tu masz linka jak to wygląda:
Gimnastyka dla bobasa z pałąkami ZOO

a ja powiem tak - dostalismy tą matę Rainforrest i po dogłębnej analizie ja jestem trochę rozczarowana. Owszem jest pięknie kolorowa, ma mnóstwo melodyjek, fajna jest ta funkcja włączania się jak maluch za coś pociągnie...
ale braki ma w funkcjonalności jak się położy malucha na brzuszku. Poprzednia mata za 80 peelenów miała też takie szeleszczące kawałki i tego mi w rainforrescie bardzo brakuje.

A o którym rainforeście mówisz Abeja? Bo na Allegro zauważyłam że są dwa - jeden prostokątny (u Elis go widziałam na zdjęciach) i jeden taki kwadratowy z pałąkami na krzyż?

Asiu dzięki za wyczerpujący opis :tak::tak: oglądałam już tę matę na Allegro, więc nie musisz robić zdjęć - bardziej chodziło mi o to jak Ani się podoba ;-) I chyba już podjęłam decyzję :-):-)

Amelkowa kwadrat to mata a prostokąt to przyrząd gimnastyczny.
Ja zakupiłam używaną jest kompletna i była używana ok 3 mc więc myślę że jest ok przyjdzie do nas jakoś pod koniec przyszłego tygodnia więc zobaczymy jak Zofia będzie na nią reagować.:-D

Amelkowa kwadrat to mata a prostokąt to przyrząd gimnastyczny.
Ja zakupiłam używaną jest kompletna i była używana ok 3 mc więc myślę że jest ok przyjdzie do nas jakoś pod koniec przyszłego tygodnia więc zobaczymy jak Zofia będzie na nią reagować.:-D

aha, no wśród opisów ten przyrząd gimnastyczny też był nazywany matą ;-)

reklama
Do góry