reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Dziewczyny - jaki leżaczek - bujaczek polecacie? ja myslalaam o tkaiej hustawce, bujaczku fishera 3w1 ale niw wiem czy to ne jest zbędny wydatek - 500zł .
FISHER-PRICE - SMART STAGES DELUXE 3W1 - HUŚTAWKA - LEŻACZEK sklep internetowy zabawki Wrocław

Chciałąbym już Emilkę kłaść do takiego leżaczka.

Myślałam też o takich, ale mają jakieś takie "cienkie" nóżki:sorry:

LEŻACZEK - BUJACZEK - FISHER PRICE - RÓŻOWY sklep internetowy zabawki Wrocław

nie wiem czy chicco nie jest lepszy:
LEŻACZEK BUJACZEK - CHICCO CADDY HAWAII sklep internetowy zabawki Wrocław

Koleżanka mi odradza fisher Proce, wlasnie ze względu na delikatny stelaż.

reklama
Dziewczyny - jaki leżaczek - bujaczek polecacie? ja myslalaam o tkaiej hustawce, bujaczku fishera 3w1 ale niw wiem czy to ne jest zbędny wydatek - 500zł .
FISHER-PRICE - SMART STAGES DELUXE 3W1 - HUŚTAWKA - LEŻACZEK sklep internetowy zabawki Wrocław

Chciałąbym już Emilkę kłaść do takiego leżaczka.

Myślałam też o takich, ale mają jakieś takie "cienkie" nóżki:sorry:

LEŻACZEK - BUJACZEK - FISHER PRICE - RÓŻOWY sklep internetowy zabawki Wrocław

nie wiem czy chicco nie jest lepszy:
LEŻACZEK BUJACZEK - CHICCO CADDY HAWAII sklep internetowy zabawki Wrocław

Koleżanka mi odradza fisher Proce, wlasnie ze względu na delikatny stelaż.

Kasiulec ja mam ten leżaczek chicco... jest super jakości i mam porównanie do fishera i naprawdę moja mała uwielbia ten leżaczek chicco... uwielbia te zabaweczki na pałąku a ta wkładka dla niemowlaczka jest baaardzo milutka w dotyku... nie ma sensu wydawać 500 zł ...

Polecam chicco...

Kasia na hustawkę przyjdzie jeszcze czas :) ja już widzę szczęście mojej małej bo ten leżaczek chicco na takie rączki materiałowe z boku do przenoszenia i czasami jak nim trochę pobujam to młoda jest zafascynowana bujaniem :D

Załączniki

• 200911132433.jpg
    200911132433.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
A my mamy takie leżaczki http://img.nokaut.pl/p/e3/36/e33661129bb78713745848b97e59af64500x500.jpg i powiem Wam, że strasznie są fajne. Przede wszystkim są do 18 kg (i rzeczywiście stelaż jest solidny), a wiem, że taki leżaczek nawet i dla dwulatka jest potrzebny .Ma wtedy swój wlasny mebel, który może sobie przestawiać, spać w nim. Moja córcia uwielbiała swój. Miała Primi Sogni wtedy, ale niestety nie do 18 kg i jak miała 2 latka to obłamała tą podstawkę (nie wiem jak to nazwać) na nóżki. Ale jej związałam sznurkiem i posłużył jej do pójścia do przedszkola ;-)

Kasiulec ja mam ten leżaczek chicco... jest super jakości i mam porównanie do fishera i naprawdę moja mała uwielbia ten leżaczek chicco... uwielbia te zabaweczki na pałąku a ta wkładka dla niemowlaczka jest baaardzo milutka w dotyku... nie ma sensu wydawać 500 zł ...

Polecam chicco...

Kasia na hustawkę przyjdzie jeszcze czas :) ja już widzę szczęście mojej małej bo ten leżaczek chicco na takie rączki materiałowe z boku do przenoszenia i czasami jak nim trochę pobujam to młoda jest zafascynowana bujaniem :D

no to rozglądam się za chicco, może uda mi się jakiegoś używańca kupić:)

A my mamy takie leżaczki http://img.nokaut.pl/p/e3/36/e33661129bb78713745848b97e59af64500x500.jpg i powiem Wam, że strasznie są fajne. Przede wszystkim są do 18 kg (i rzeczywiście stelaż jest solidny), a wiem, że taki leżaczek nawet i dla dwulatka jest potrzebny .Ma wtedy swój wlasny mebel, który może sobie przestawiać, spać w nim. Moja córcia uwielbiała swój. Miała Primi Sogni wtedy, ale niestety nie do 18 kg i jak miała 2 latka to obłamała tą podstawkę (nie wiem jak to nazwać) na nóżki. Ale jej związałam sznurkiem i posłużył jej do pójścia do przedszkola ;-)
a jakiej firmy sąto leżaczki?

Ups, zapomniałam, że ja to wiem ale nie wszyscy też muszą:sorry::-D
To są Fisher Price model M7930 Słonik. Ale są też dwa inne modele Fisher Price do 18kg. Chłopcom się podoba w nich leżeć i spać. A jak im włączam wibracje, to tylko suszą dziąsła :-D. Zapomniałam dodać, że oczywiście są używane i za oba dałam łącznie 150 zł

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry