reklama
Karolinusia
Fanka BB :)
mnie Xlander XA sprawdza się idealnie. Róznież "płynie" nie "jeździ", a manewrowanie nim...BAJKA
Witajcie dziewczyny
Czytam od początku cały watek, ale jest tyle stron, że chyba starczy mi do porodu, jestem na 70 stronie
Bardzo ciekawy i interesujący wątek dla przyszłych mam. Też już zaczynam pomału robić zakupy, ze względów finansowych, trzeba to rozłożyć na pozostałe miesiące. Zakupy sprawiają mi wielką frajdę. Wszystkie te małe ciuszki są taki urocze. :-)
Wracam do czytania
Czytam od początku cały watek, ale jest tyle stron, że chyba starczy mi do porodu, jestem na 70 stronie
Bardzo ciekawy i interesujący wątek dla przyszłych mam. Też już zaczynam pomału robić zakupy, ze względów finansowych, trzeba to rozłożyć na pozostałe miesiące. Zakupy sprawiają mi wielką frajdę. Wszystkie te małe ciuszki są taki urocze. :-)
Wracam do czytania
catedra
Witajcie dziewczyny
Wracam do czytania
maonka jedna rada ktora była powtarzana przez mamy... nie kupuj dużej ilości ubranek dziecko wyrasta z tego w takim tempie...
ja też myślałam sobie takie tam gadanie ale aby Ci uwidocznić o co chodzi podam przykład... zakladasz śpiochy i zanim zdąrzysz je wyprać, wyprasować i zalożyć drugi raz są już za małe
Amelkowa
Catedra a wiesz już jaką spacerówkę chcesz kupić??? Ja dopiero zaczynam o niej myśleć, ale w sumie pomysłu nie mam żadnego... tak przeglądam na razie. Zależy mi na tym żeby była dość duża (szeroka i głęboka) żeby w przyszłym roku w zimie dobrze w niej Anię schować...
http://bajkowy-market.pl/Ramatti_OPAL_wozek_spacerowy_szarooliwkowy_p439.html
ten mi się nawet podoba, ale w sumie nie widziałam go na 'żywo'
Moanka gratuluję dzidziusia i udanych, radosnych zakupów życzę
http://bajkowy-market.pl/Ramatti_OPAL_wozek_spacerowy_szarooliwkowy_p439.html
ten mi się nawet podoba, ale w sumie nie widziałam go na 'żywo'
Moanka gratuluję dzidziusia i udanych, radosnych zakupów życzę
Ostatnia edycja:
catedra
Amelkowa ja zostawiam chyba Maritę spacerówkę na przyszłą zimę... na lato na razie myślałam o cybex'ach albo graco (ale sprawiają wrażenie bardzo cieżkich)... fajne są... ale pewnie kaski nie starczy na razie z tańszych podobają mi takie jak niżej wkleiłam... co będzie to nie wiem
Babydesign Group
Babyactive - wózki dziecięce, Spacerówka Q
Wózek spacerowy TOPAZ CYBEX 2009 WYPRZEDAŻ!!!! (800056910) - Aukcje internetowe Allegro
ale przyznam się, że nie wgłębiłam się jeszcze w temat spacerówek więc na razie się nie wypowiadam ale się poprawię na wiosnę
Babydesign Group
Babyactive - wózki dziecięce, Spacerówka Q
Wózek spacerowy TOPAZ CYBEX 2009 WYPRZEDAŻ!!!! (800056910) - Aukcje internetowe Allegro
ale przyznam się, że nie wgłębiłam się jeszcze w temat spacerówek więc na razie się nie wypowiadam ale się poprawię na wiosnę
catedra
catedra a ja wcąż czekam na odpowiedż o niewątpliwych wadach spacerowki kubełkowej :-)
coś przegapiłam Abejko chyba przepraszam
Abeja ja ześwirowana śmiem twierdzić, że spacerówka kubełkowa jest beeee ponieważ
1. nie ma regulacji wysokości oparcia więc dziecko jest cały czas w pozycji siedzącej a dzieci zasypiają podczas spacerków
2. spacerówki kubełkowe zazwyczaj są po prostu płytkie
i to na tyle
ale reprymenda:-)
Abeja wiesz, że ja głupia jestem jeżeli chodzi o te wózki czyli musi być wszystko na tip top i każda najmniejsza pierdoła mi przeszkadza
Ostatnia edycja:
reklama
J@god@
IV-V 2005, X 2009
catedra ja myślę, że można sobie pogadać a chyba każda musi przy pierwszym dziecku przejść przez tę manię ubrankową ;-). Myślisz, że dlaczego ja teraz nic nie dokupowałam - dlatego, że mi się z szafy wysypują ubranka po pierwszym synku ;-). Też się bałam, że za mało będzie a potem zastanawiałam, czemu się nie słuchałam dzieciatych koleżanek ;-).
A nam doszła mata :-). Wypiorę i zobaczymy, czy Igi polubi leżenie na brzuszku.
Ja też nie mam zaufania do kubełkowych spacerówek, więc catedra nie jest jedyna.
A ostatnio widziałam takie ufo, odjazdowe, z przodu małe kółka, u góry bardzo wysoko taki płaski kubełek jak nosidełko i zastanawiałam się jak mama w zaawansowanej ciąży wsadza do tego kubełka swoją na oko 2 letnią córeczkę.
A nam doszła mata :-). Wypiorę i zobaczymy, czy Igi polubi leżenie na brzuszku.
Ja też nie mam zaufania do kubełkowych spacerówek, więc catedra nie jest jedyna.
A ostatnio widziałam takie ufo, odjazdowe, z przodu małe kółka, u góry bardzo wysoko taki płaski kubełek jak nosidełko i zastanawiałam się jak mama w zaawansowanej ciąży wsadza do tego kubełka swoją na oko 2 letnią córeczkę.
Ostatnia edycja: