reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Co do gadżetów i zabawek to zauważyłam że mala zaczęłą sie już przyglądać karuzelce i innym zabawkom także w koncu jakiś pożytek z nich będzie bo jak na razie to tylko leżaczek-bujaczek dwał radę a konkretnie jego wibra :-D

Odnośnie wózków mam x-landera xq który jest kubełkowy ale wybrałam go świadomie po licznych testach;-) bo wbrew pozorom ma regulację i specjalne wkładki dzięki którym dziecko moze również swobodnie lezec a poza tym jak mala tylko zacznie chodzic na bank kupuję jakąś zgrabniutka parasolkę typu cybex albo maclaren:tak:

reklama
a propos wózków, wczoraj w dd tvn było o testach szkodliwych substancji, z których zrobione są wózki. Na 14 testowanych tylko 4 w testach nieszkodliwości otrzymało dostateczną ocenę. Reszta niedostateczną. Ściągnęłam ze strony wyniki testu - są zatrważające.

Luzia quinny buzz jest prześlicznym wózkiem i do tego jest baaaaardzo zgrabniutki... zgadzam się z Tobą, ja też kiedyś na niego chorowałam...

Abeja nie ogladałam TVNu ale kilak lat temu czytałam o tym w jakiejść gazecie... najgorzej podobno jest z materiałem, z któego wykonane sa rączki do wózków...

kurcze dostęp do tego artykułu o wózkach jest płatny:eek:

a co do spacerówek to mi się podoba maxi cosi mura 4. ale jeszcze się nie zdecydowałam jaki kupie

a propos wózków, wczoraj w dd tvn było o testach szkodliwych substancji, z których zrobione są wózki. Na 14 testowanych tylko 4 w testach nieszkodliwości otrzymało dostateczną ocenę. Reszta niedostateczną. Ściągnęłam ze strony wyniki testu - są zatrważające.

Abeja mam prośbe podałabyś ten ranking na forum, ciekawa jestem która firma ( te 4) przeszła testy.pozdrawiam

Ps Mam pytanie do mam które używają laktatora MEDELA MINI ELEKTRIC , potrzebuje kupić coś takiego , czy możecie mi napisać jak się sprawdza i u którego sprzedającego z allegro go nabyłyście!!!!!!!!! Teraz używam ręcznego drewex jest fajny ale to męczące dla rąk.Czy polecacie medele????? z góry dziękuje za odpowiedź

Ostatnia edycja:
reklama
Czy któraś z was wie czy są takie karuzelki do łóżeczek turystycznych? bo narazie widziałam takie na szczebelki nawet sama jedną taką mam ale kompletnie nie da się jej przymocować a próbowałam na różne sposoby już..... Na początku myślałam ze bez karuzeli się obejdzie ale on tak fajnie obserwuje wszstko......:-(

A i chciałam się zapytać Jagody czy jes zadowolona z tego lężaczka bujaczka Fisher Price???

Do góry