reklama
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
U mnie 56 starczyły może na pierwszy tydzień, a potem w błyskawicznym tempie numery się zwiększały. W ogóle to Iwo rośnie jak na drożdżach, wyglada jak 2 latek. Teraz nosi body rozmiar 92!!! w wieku 1 rok, 1 miesiąc!
Moja siostrzenica ma półtora roku i jest okrąglutka ja pączuszek:-) i teraz kupują jej ubranka na 110 cm, bo w inne się rzadko mieści.
My mamy na razie tylko na 56, może kilka na 62, ale to wszystko po siostrzenicy, ale coś trzeba będzie kupić. W Irlandii na takie maleństwa kupuje się ubranka na miesiące, np. 0-3, 3-6 itd.
Może we wtorek już coś kupimy, jak będziemy w Dublinie.
Guziczek87
Pracująca mamuśka
To chyba najlepiej większy rozmiar typu 74 lub 86. taki żeby starczył na troszkę.
pszczółka maja
Fanka BB :)
A ja sobie nie wyobrażam , że miała bym nie kupować wcześniej. To prawda że nie znam jeszcze płci dziecka (ale jak coś to chłopczyk też będzie nosił różowe
), i tym bardziej nei wiem jak duże dziecko się urodzi. Tylko że tego drugiego to do października nie będę wiedzieć. A przecież trzeba wziąć trochę ciuszków do szpitala. No i druga sprawa nie wiem czy zaraz po porodzie chodzenie po sklepach i szukanie ciuszków sprawiało by mi taką przyjemność jak teraz.
J@god@
IV-V 2005, X 2009
pszczólka kilka tygodni po porodzie zaczną się spacerki conajmniej godzina dziennie, w tym czasie i do najbliższego sklepiku da się zajrzeć. Przecież nie będziesz siedziała przez najbliższe 18 lat z dzieckiem w domu, nie ruszając się z niego ;-). Większość z nas szybko będzie marzyła o samotnych wyjściach :-) i wtedy wypad do sklepu to dopiero będzie smakować.
żabol22
Aktywna w BB
zastanawiam się jeszcze nad kupnem jedne pościeli do łóżeczka
jedną mam - ale jednak jakas na zmianę musi być
na allegro patrzałam :
MY-SWEET-BABY pościel 4-cz.135x100 baldachim tiul (635595146) - Aukcje internetowe Allegro
nawet nie drogo
No i ogladałam wózki- przyznam że u nas taki swykły na pompowanych kołach kosztuje z 1000 zł a tam z fotelikiem samochodowych 600 zł można kupic- także chyba nie bede wymyslała i kupie najprostszy
jedną mam - ale jednak jakas na zmianę musi być
na allegro patrzałam :
MY-SWEET-BABY pościel 4-cz.135x100 baldachim tiul (635595146) - Aukcje internetowe Allegro
nawet nie drogo
No i ogladałam wózki- przyznam że u nas taki swykły na pompowanych kołach kosztuje z 1000 zł a tam z fotelikiem samochodowych 600 zł można kupic- także chyba nie bede wymyslała i kupie najprostszy
Guziczek87
Pracująca mamuśka
zabol22 ja również będę wiele rzeczy kupować na allegro ponieważ jest taniej, nawet mój wózek chyba na allegro zamówię bo tylko tam go mogę dostać
Bardzo podoba mi się ta pościel szczególnie drugi wariant kolorystyczny;-)

reklama
żabol22
Aktywna w BB
ja myslę tylko o pościeli i wózku z allegro - bo jednak taniej
ciuszki mam upatrzone nie drogie u nas w mieście
ciuszki mam upatrzone nie drogie u nas w mieście