Guziczek87
Pracująca mamuśka
Ciuszki już mam tak ze ja rozglądam się za pościelą, materacem, przewijakiem i wózkiem na allegro. Resztę kupie namacalnie w sklepie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ostatnio na zakupach weszliśmy na sekundę do smyka, mój M jak zanurkował w strefie zabawek tak nie mogłam go stamtąd wyciągnąć jak dziecko, chodził po sklepie i wszystkim mówił ze tez będzie tata...
pszczólka kilka tygodni po porodzie zaczną się spacerki conajmniej godzina dziennie, w tym czasie i do najbliższego sklepiku da się zajrzeć. Przecież nie będziesz siedziała przez najbliższe 18 lat z dzieckiem w domu, nie ruszając się z niego ;-). Większość z nas szybko będzie marzyła o samotnych wyjściach :-) i wtedy wypad do sklepu to dopiero będzie smakować.
Ostatnio na zakupach weszliśmy na sekundę do smyka, mój M jak zanurkował w strefie zabawek tak nie mogłam go stamtąd wyciągnąć jak dziecko, chodził po sklepie i wszystkim mówił ze tez będzie tata...