reklama
Dziewczynki śliczne te kącicki Waszych maluszków... a powiedzcie, dzieci bedą spac w tym samaym pomieszczeniu co Wy, czy to sa oddzielne pokoiki dla maluszków?
U mnie przez pierwsze miesiące dzidziuś będzie spał w naszej sypialni , ma swój kącik z kołyską, a póżniej będzie w swoim pokoiku jest już zrobiony i tam jest łóżeczko , zresztą myśle że w ciągu dnia Julcia będzie już w tym pokoiku spała tylko w nocy w kołysce abym miała ją na oku;-):-):-)
Lanselotka
Fanka BB :)
Niunia śliczny kącik!!!!
Nasza malutka ma swój pokoik, ale łózeczko jest na kółkach więc na początku bedzie "wjeżdzać" na noc do sypialni :-)
Nasza malutka ma swój pokoik, ale łózeczko jest na kółkach więc na początku bedzie "wjeżdzać" na noc do sypialni :-)
Karolinusia
u mnie z braku miejsca Mała będzie z nami w sypialni. Cieszę się, bo będę miała ją na oku. Ale może w przyszłym roku kupi się większe mieszkanko... a jak nie to MY się wyniesiemy na "salony", a Mała przejmie naszą sypialnię.
Guziczek87
Pracująca mamuśka
U nas mała będzie z nami ale po przeprowadzce mała będzie miała swój pokoik;-) Na początku chyba lepiej mieć małą na oku...
Nasza Ninka też ma swój kącik w naszej sypialni i tak pewnie będzie przez dłuższy czas zanim czegoś nie wymyślimy bo nie chciałabym rezygnować z salonu ... ach te metraże w blokach....
żałuję że nie mieszkamy w szczecinie z moimi rodzicami bo tam nie byłoby problemu- oni maja mieszkanie 200 m2 więc luzik byłby a tu lipton no ale cóż jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma
żałuję że nie mieszkamy w szczecinie z moimi rodzicami bo tam nie byłoby problemu- oni maja mieszkanie 200 m2 więc luzik byłby a tu lipton no ale cóż jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma
Karolinusia
Nasza Ninka też ma swój kącik w naszej sypialni i tak pewnie będzie przez dłuższy czas zanim czegoś nie wymyślimy bo nie chciałabym rezygnować z salonu ... ach te metraże w blokach....
ja tam wolę sama mieszkać niż z rodzicami i teściami...u nas będzie tak, że pewnie kupimy coś większego, albo może zaczniemy się budować...
Chcę mieć i sypialnię i salon i Mała musi mieć swój pokoik...a do tego trzeba większego metrażu. DAMY RADĘ
reklama
hahaha nie myśl kochana że ja chcę mieszkać z teściami czy z rodzicami ale niestety nie stać nas na własne i mieszkamy z teściami a z dwojga złego to wolałabym z moimi rodzicami bo jeśli chodzi o klimat w domu to lepszy niż tu a warunki mieszkaniowe też o niebo lepsze bo chociażby prosta rzecz tam są 2 łazienki i 2 kuchnie więc można powiedzieć że jest możliwość zrobienia dwóch niezależnych mieszkań bo tak kiedyś zresztą było zanim rodzice wykupili to mieszkały tam aż 3 rodziny
ale dziś gramy w totka i jak wygramy to kupimy sobie chatkę gdzieś z dala od jednych i od drugich- hihi
ale dziś gramy w totka i jak wygramy to kupimy sobie chatkę gdzieś z dala od jednych i od drugich- hihi