reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Dziewczynki śliczne te kącicki Waszych maluszków... a powiedzcie, dzieci bedą spac w tym samaym pomieszczeniu co Wy, czy to sa oddzielne pokoiki dla maluszków?

reklama
Dziewczynki śliczne te kącicki Waszych maluszków... a powiedzcie, dzieci bedą spac w tym samaym pomieszczeniu co Wy, czy to sa oddzielne pokoiki dla maluszków?

U mnie przez pierwsze miesiące dzidziuś będzie spał w naszej sypialni , ma swój kącik z kołyską, a póżniej będzie w swoim pokoiku jest już zrobiony i tam jest łóżeczko , zresztą myśle że w ciągu dnia Julcia będzie już w tym pokoiku spała tylko w nocy w kołysce abym miała ją na oku:sorry:;-):-):-):happy:

u mnie z braku miejsca Mała będzie z nami w sypialni. Cieszę się, bo będę miała ją na oku. Ale może w przyszłym roku kupi się większe mieszkanko... a jak nie to MY się wyniesiemy na "salony", a Mała przejmie naszą sypialnię.

u nas Dżunior od razu będzie spał w swoim pokoiku, tylko na początku ja będę spać/kimać razem z nim - ale muszę jeszcze jakąś sofkę skombinować.

Nasza Ninka też ma swój kącik w naszej sypialni i tak pewnie będzie przez dłuższy czas zanim czegoś nie wymyślimy bo nie chciałabym rezygnować z salonu ... ach te metraże w blokach....
żałuję że nie mieszkamy w szczecinie z moimi rodzicami bo tam nie byłoby problemu- oni maja mieszkanie 200 m2 więc luzik byłby a tu lipton:-p no ale cóż jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma:-p

Nasza Ninka też ma swój kącik w naszej sypialni i tak pewnie będzie przez dłuższy czas zanim czegoś nie wymyślimy bo nie chciałabym rezygnować z salonu ... ach te metraże w blokach....
żałuję że nie mieszkamy w szczecinie z moimi rodzicami bo tam nie byłoby problemu- oni maja mieszkanie 200 m2 więc luzik byłby a tu lipton:-p no ale cóż jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma:-p

ja tam wolę sama mieszkać niż z rodzicami i teściami...u nas będzie tak, że pewnie kupimy coś większego, albo może zaczniemy się budować...
Chcę mieć i sypialnię i salon i Mała musi mieć swój pokoik...a do tego trzeba większego metrażu. DAMY RADĘ

reklama
hahaha nie myśl kochana że ja chcę mieszkać z teściami czy z rodzicami ale niestety :-p nie stać nas na własne i mieszkamy z teściami a z dwojga złego to wolałabym z moimi rodzicami bo jeśli chodzi o klimat w domu to lepszy niż tu a warunki mieszkaniowe też o niebo lepsze bo chociażby prosta rzecz tam są 2 łazienki i 2 kuchnie więc można powiedzieć że jest możliwość zrobienia dwóch niezależnych mieszkań bo tak kiedyś zresztą było zanim rodzice wykupili to mieszkały tam aż 3 rodziny:tak:

ale dziś gramy w totka i jak wygramy to kupimy sobie chatkę gdzieś z dala od jednych i od drugich- hihi

Do góry