reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Fajne te wasze leżaczki. Ja malutkiej też już kupiłam leżaczko-huśtawke.:tak:
Kupiłam też 2 takie żelowe gryzaczki, karuzele do łóżeczka takie misie na sznurku do owinięcia przy szczebelkach łóżeczka i kilka pluszaków.:-) Choć sądze że to będzie na później bo na początku będzie na to za malutka . Choć w leżaczek będe chciała jak najszybciej ją wkładać , bo ma fajne melodyjki i takie huśtanie jest pewnie dla małej miłe:sorry::laugh2:
751456337

reklama
Kms ja też choruje na fioletowy Shaggy, ale czekam na ciut więcej gotówki;-)
Mi udało sie na moim Piaseczyńskim targowisku (mamy 2x w tyg.) wylukać takie jak są na allegro :-) obejrzałam, podotykała i byłam pewna, że to jest to :tak: no i oczywiście z 50 pln wyszło taniej niz z netu

Dziewczyny, a kupujecie jakieś zawieszki, czy zabawki do wózka?

My pokierujemy sie tym co mówili w SzR i czytaliśmy na temat kolorów (chyba Amelkowa też już o tym wspominała) i szukamy zabawek w kontrastach biel, czerń, czerwony i wpadło mi coś takiego w nowym katalogu Ikei - niedrogie kolory idealne IKEA | Małe dziecko | Zabawki dla małych dzieci | BARNSLIG PARK | Ozdoba

no na poczatek to najfajniejsza zabawką i to wielofunkcyjna bedą mamusine cycuszki!!:-D:-D:-D:-D

to prawda :-D:-D:-D i wiesz co piszesz bo od tych spraw to jesteś ekspertem ;-)

Catedra, Meduska współczuję :-( ja o moim remoncie zapomniałam - jeszcze tych z Compensy u nas nie było - sprawa ciągnie się od lipca :wściekła/y:podobno do srody maja sie zjawić i wreszcie wycenić szkody - ale czy damy radę z remontem przed porodem :no: wątpię

Super bujaki :-) ja też czasem poluję na nie na allegro

Ja mam karuzelke nad lozeczko ale "zamontujemy" ja jak maluszek skonczy 1 miesiac,bo mysle ze na poczatku lepiej zostawic ochraniacz dookola lozeczka (ktory przeszkadza w zalozeniu karuzelki). Tak jak dziewczyny pisza - na wstepie i tak raczej moj synus bedzie mial inna "zabawke";-)Mamy tez dla syneczka jednego misiaczka do przytulania od pierwszego dnia zycia,taki milusi,miekki i mozna go prac. Chcialabym wlasnie dokupic do wozka cos takiego jak pokazala KMS ale narazie nie umiem tutaj namierzyc..

ja mam zabaweczki po Kubusiu...

Dziewczynki siuupeer te Wasze hustaweczki... ja mam, ale taka jak już dzidź siedzi

1.jpg

a na teraz taki leżaczek- bujaczek

funkcjerelax.jpg

kms fajne chyba podjade do ikei:) co do chustewek to mama taka jedna stojaca dostalismy w spadku ale jest narazie w piwnicy pewnie jak bedzie dzidzi dobrze siedzial to wtedy bedziemy uzywacx a narazie mamy Fisher Price Leżaczek bujaczek do 18kg G5914 - porównanie cen i juz mozna od poczatku uzywac bo daje sie nozke do gory i sie nie lboja tylko jest lezaczek i ma Wibre:D hehehe
fajne gazdzety sa dla dzieciakow teraz

a ja dzisiaj niuni kupiłam pościel... jedna satynowa druga flanelkowa:-D

ta satynowa miała ochraniacz i baldachim:tak: specjalnie wybrałam w takich wzorach i kolorkach aby drugą dokupic tylko poszewki...

i wklejam Wam foto własnoręcznie wykonanego przewijaczka... zwykła deska plus listewki i miekki przewijak, zamontowane na łóżeczku i prócz mięciutkiej poduchy mam też miejsce na kosmetyki

ps. bałagan naokoło bo remont w pełni a rzeczy czekają na wyniesienie na górę.... sorki:sorry:

Załączniki

• 200909282203.jpg
    200909282203.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 104
  • 200909282204.jpg
    200909282204.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 97
  • 200909282205.jpg
    200909282205.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 104
a ja dzisiaj niuni kupiłam pościel... jedna satynowa druga flanelkowa:-D

ta satynowa miała ochraniacz i baldachim:tak: specjalnie wybrałam w takich wzorach i kolorkach aby drugą dokupic tylko poszewki...

i wklejam Wam foto własnoręcznie wykonanego przewijaczka... zwykła deska plus listewki i miekki przewijak, zamontowane na łóżeczku i prócz mięciutkiej poduchy mam też miejsce na kosmetyki

ps. bałagan naokoło bo remont w pełni a rzeczy czekają na wyniesienie na górę.... sorki:sorry:

Super pościele i przewijak też pomysłowy:tak::tak:
droga ta pościel flanelowa była jeśli można spytać?

reklama
Super pościele i przewijak też pomysłowy:tak::tak:
droga ta pościel flanelowa była jeśli można spytać?
ta flanelowa 38 zł to ta druga:tak:

ale za to pierwsza nadrobiła ceną bo kosztowała (ale był w tym ochraniacz i baldachim) 180 zł... ale materiałowo obydwie są superaśne.. ta pierwsza satynowa (nie świeci się tak jak wygląda na foto:confused2:) to klupś a ta druga to firma a i t kieczmierscy...

bardzo polecam materiał... mięciusie te poszeweczki aż sama bym się w tym połozyła

Do góry