reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Catedra, a w Olsztynie pościel kupowałaś, czy przez internet? Bo szukam dla mojej Młodej czegoś ładnego, niedrogiego.. Pościel mam, nie jest to wydatek konieczny, ale ona jest tak paskudna (dostałam po córce ciotki :sorry:), że nie będę mogła patrzeć na moje piękne dziecko, leżące w takim żółto-granatowym smutnym czymś :-D Nie to, że wybrzydzam, bardzo się cieszę, że tyle rzeczy dostałam, ale ta pościel jest naprawdę straszna...
A może któraś z mam ma pościel z Ikei? Jak ona gatunkowo?

reklama
Catedra, a w Olsztynie pościel kupowałaś, czy przez internet? Bo szukam dla mojej Młodej czegoś ładnego, niedrogiego.. Pościel mam, nie jest to wydatek konieczny, ale ona jest tak paskudna (dostałam po córce ciotki :sorry:), że nie będę mogła patrzeć na moje piękne dziecko, leżące w takim żółto-granatowym smutnym czymś :-D Nie to, że wybrzydzam, bardzo się cieszę, że tyle rzeczy dostałam, ale ta pościel jest naprawdę straszna...
A może któraś z mam ma pościel z Ikei? Jak ona gatunkowo?

kupowałam pod kościołem... mają najtaniej w Olku i do tego największy wybór:tak:
ikea jeżeli chodzi o materiały to baaaardzo przeciętna jakośc:sorry:

coruja ja mamm posciel z ikei :p taka z bawelny gatunkowo jest okej :) w pajacyki wzielam najtansza bo tak jak ty podostawalam komplety ale wole najpierw w taki swiezy wstawic moja dzunie:) wstaei fotke w weknd jak ubiore lozeczko bo nie chce by sie kurzylo :p
pokaze wam szofe mojej niuni w rozmiarze same 56 i jeden komplet 50 :) i niedokonczony koncik mojej corki ten na koncu to kacik mojej corki tylko jeszcze musze dac jakies rzeczy na poleczki powiesic baldachim wstaeic lozeczko i bedzie wszystko gralo:)

Załączniki

• DSCN0359.JPG
    DSCN0359.JPG
    33,5 KB · Wyświetleń: 90
  • DSCN0360.JPG
    DSCN0360.JPG
    35,9 KB · Wyświetleń: 86
  • DSCN0361.JPG
    DSCN0361.JPG
    21 KB · Wyświetleń: 84
  • DSCN0362.JPG
    DSCN0362.JPG
    19,5 KB · Wyświetleń: 77
coruja ja mamm posciel z ikei :p taka z bawelny gatunkowo jest okej :) w pajacyki wzielam najtansza bo tak jak ty podostawalam komplety ale wole najpierw w taki swiezy wstawic moja dzunie:) wstaei fotke w weknd jak ubiore lozeczko bo nie chce by sie kurzylo :p
pokaze wam szofe mojej niuni w rozmiarze same 56 i jeden komplet 50 :) i niedokonczony koncik mojej corki ten na koncu to kacik mojej corki tylko jeszcze musze dac jakies rzeczy na poleczki powiesic baldachim wstaeic lozeczko i bedzie wszystko gralo:)
super:tak::tak:

tez mam takie półeczki:tak::-) i lampki:-D

tylko pokój narazie w stanie surowym jeszcze:rofl2::rofl2: czeka na pomalowanie i panele:sorry::-D

Catedra fajna pościel i pomysłowo z tym przewijakiem
niunia90 widzę że mamy taki sama lampkę tylko ja mam białą, pokoik super i szafa całkiem spora masz tam mnóstwo tych ubranek dla malutkiej

meduska no u mnie tez jest w stanie surowym bo hak juz jest wmontowany i bedzie wisiec moskietierka taka slodka i jeszcze trzeba lozko przywoisc z 2 pokoju bo juz jest rozlozone i ubrac:) mam dosc zywe kolory ... aha mam pytanko ubieracie kolderke?? boi ja sie zastanwaiam i narazie nie rozpakowalam kolderki i nie wiem czy kolderke dac do lozeczka juz czy nie bo slyszalam ze kolderka to tak od 1 roku i na poczatku sie kocykami obwija

Niunia garderoba Twojej małej pokaźna jak na damę przystało:tak::-)
A kącik będzie uroczy bo to to widać jest bardzo ładne:tak:

a co do kołderki to ja już ubrałam i zobaczę czy będę małą przykrywać czy nie, bo tu jest zawsze zimno i wolę mieć asekuracyjnie:-p

reklama
Do góry