reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Oj, Asieńko, żebyś wiedziała ;-)

Zasponsorowała nam wózeczek, oprócz tego prawie codziennie dostaje linki od niej co kupiła dla małej W GAP-ie i co jeszcze planuje kupić ;-) Teraz jeszcze ten kojec i laktator... Szczerze to nie planowałam na razie kupować bo nie wiadomo jak z tym karmieniem będzie,a 10 zł to nie kosztuje. A tak, jak ona się zaoferowała to bardzo się cieszę;-)nawet jak nie będzie problemu z karmieniem to zawsze na jakąś podróż, czy na spacer będzie można mleko odciągnąć i wziąć ze sobą , a nie dorodnym cycem świecić:-D

reklama
Eh, mam problem z fotelikiem. Wybrałam 4baby delux pink - nio i nie ma u dystrybutora nawet. Chyba nie spodziewali się takiego baby boom :-p

Babka w sklepie sprowadza mi innej firmy, ponoć różni się tylko napisem na foteliku... ale ja mam jakieś obawy. Ale... czy dobrze myślę, że jak sprzedają foteliki, to muszą one mieć wszystkie wymagane certyfikaty???

A ja wczoraj pisałam z moją siostrą, która jest w Anglii i oznajmiła mi, że kupi mi zestaw Tommee Tippe składający się z laktatora, butelek i sterylizatora do mikrofalówki oraz taki kojec Graco Kojec CONTOUR ELECTRA 9D99 GIADA, - hipermarket internetowy max24.pl. Przyda się nam gdy będziemy podróżować na pomorze. nie będzie problemu ze spaniem dla małej:-) Bardzo się cieszę z tych prezentów. A co do albumu to też prawdopodobnie się w niego zaopatrzymy :-)
tylko pozazdrościć Ci siostry

Eh, mam problem z fotelikiem. Wybrałam 4baby delux pink - nio i nie ma u dystrybutora nawet. Chyba nie spodziewali się takiego baby boom :-p

Babka w sklepie sprowadza mi innej firmy, ponoć różni się tylko napisem na foteliku... ale ja mam jakieś obawy. Ale... czy dobrze myślę, że jak sprzedają foteliki, to muszą one mieć wszystkie wymagane certyfikaty???

Wydaje mi się, że powinien mieć, te z hipermarketów na pewno nie mają, no ale one nie kosztują więcej niż 100zł.

kazdy fotelik dopuszczony do sprzedaży ma wymagany certyfikat bezpieczeństwa i jakości.Gdyby go nie posiadał nie byłby do sprzedaży dopuszczony. Inaczej ma sie sprawa z ewentualnymi crash testami. Te tanie foteliki nie są im poddawane.

To tako jumper z kolekcji silver :-D

Karolinusia, bo jumpery są łudząco podobne do xlanderów. Zwłaszcza jumper-X z takimi większymi kołami z przodu.:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry