reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Cyniczna wózek super mała będzie w nim na pewno zadowolona:-)

Boozqowa ty to masz złotą tą siostrę;-)

Ja dziś kupuję torbę do wózka bo kurcze nie miałam w zestawie mojego x-landerka więc trzeba nabyć...:tak:

Boozqowa ty to masz złotą tą siostrę;-)

Ja dziś kupuję torbę do wózka bo kurcze nie miałam w zestawie mojego x-landerka więc trzeba nabyć...:tak:

Dzięki dziewczyny;-)
Naprawdę, bardzo dużo nam dzięki temu pomogła. Niestety finanse zawsze bardzo ograniczają, a dzięki Niej jesteśmy na prostej.

Ja jutro jadę na zakupy do wrocka i to co muszę dokupić do wózka to folię przeciwdeszczową bo nie mam, a wydaje mi się, że może być przydatna. Tym bardziej, że nasze dzieciaczki to wychodzą na jesień i zimę, a wiadomo jaka pogoda wtedy jest... Torbę miałam w zestawie z wózkiem,a w torbie ku mojemu zaskoczeniu ceratkę do przewijania:-) Przyda się na pewno;-)

A ja miałam torbę do x-landra używana kupić na allegro w sumie za grosze a nie widać że używana tylko koleś wczoraj dodał że jednak nie ma właśnie tej ceratki i się zastanawiam czy licytowac czy nie... Botaka ceratka to może się przydac gdzies na wyjeździe czy u rodzinki... a ten mi z taką informacją wylatuje...:crazy::crazy: A nowa torba w sklepie u nas kosztuje 110zł więc nie wiem....

A ja miałam torbę do x-landra używana kupić na allegro w sumie za grosze a nie widać że używana tylko koleś wczoraj dodał że jednak nie ma właśnie tej ceratki i się zastanawiam czy licytowac czy nie... Botaka ceratka to może się przydac gdzies na wyjeździe czy u rodzinki... a ten mi z taką informacją wylatuje...:crazy::crazy: A nowa torba w sklepie u nas kosztuje 110zł więc nie wiem....

To może poszukaj samej ceratki w sklepach, czy na allegro?
Wtedy będziesz wiedziała mniej więcej ile to by razem wyniosło.
Pewnie będzie znacznie tańsza niż torba + ceratka od X-landera...
Ja planowałam kupić, nawet jeszcze z mojej listy nie wykreśliłam:-D
bo nie wiedziałam, że jest w torbie, nigdzie o tym nie pisali. I byłam bardzo miło zaskoczona jak ją zobaczyłam;-)

Ceratka jest właśnie w standardzie wyposażenia torby... Nie wiem kurcze... trochę zła jestem bo nawet jak zamówię osobno i torbę i ceratkę to razem to wyjdzie 100:confused2: więc tyłek....
Może podpowiem komuś prezent dla małej czy coś... Kurcze a już miałam taką radochę .... nic spadam na zakupy na obiadosa;-)

reklama
Jezeli dobrze rozumiem ze chodzi o ceratke do przewijania (taka skladana,wielorazowa) to kupilam w PL za 5 zl taka w kaczuszki,w sklepie z ciuszkami dla niemowlat (nie zadnym firmowym). Mam tez paczke (10 szt) jednorazowych..chyba ze zle Was zrozumialam..;-)

Do góry