boozqowa
Październik 09'
ja jeszcze nie mam wozka ale zakupialm przewijak+ kocyk w ksytacie zabki w ikei do pryebierania ladne wzgodne i tanie .polecam
Widziałam na stronie ikei właśnie taki przewijak. Śliczny jest. Tam był jeszcze o ile sięnie mylę Miś.
A powiedz mi proszę, czy to jest takie cieniutkie, czy z grubszego materiału? Chodzi mi o to, czy jak bym miała taki przewijak na komodzie to, czy za twardo nie będzie małej jak będę ją kładła....
![Zadziwiona(y) :confused: :confused:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused.gif)
Jezeli dobrze rozumiem ze chodzi o ceratke do przewijania (taka skladana,wielorazowa) to kupilam w PL za 5 zl taka w kaczuszki,w sklepie z ciuszkami dla niemowlat (nie zadnym firmowym). Mam tez paczke (10 szt) jednorazowych..chyba ze zle Was zrozumialam..;-)
Mayo- dokładnie. Chodzi nam o taką wielorazową ceratkę by była zawsze pod ręką w torbie wózka podczas podróży, czy na spacerze. Moja jest też składana tylę, że biała, bez żadnych misiów, czy motylków :-)
Ostatnia edycja: