reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

ja jeszcze nie mam wozka ale zakupialm przewijak+ kocyk w ksytacie zabki w ikei do pryebierania ladne wzgodne i tanie .polecam

Widziałam na stronie ikei właśnie taki przewijak. Śliczny jest. Tam był jeszcze o ile sięnie mylę Miś.
A powiedz mi proszę, czy to jest takie cieniutkie, czy z grubszego materiału? Chodzi mi o to, czy jak bym miała taki przewijak na komodzie to, czy za twardo nie będzie małej jak będę ją kładła....:confused:
Jezeli dobrze rozumiem ze chodzi o ceratke do przewijania (taka skladana,wielorazowa) to kupilam w PL za 5 zl taka w kaczuszki,w sklepie z ciuszkami dla niemowlat (nie zadnym firmowym). Mam tez paczke (10 szt) jednorazowych..chyba ze zle Was zrozumialam..;-)

Mayo- dokładnie. Chodzi nam o taką wielorazową ceratkę by była zawsze pod ręką w torbie wózka podczas podróży, czy na spacerze. Moja jest też składana tylę, że biała, bez żadnych misiów, czy motylków :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cyniczna super furka!:tak:
A u nas wreszcie rozłożone łózeczko i teraz brakuje juz tylko Najważniejszej Lokatorki :-);-)

p1050505nq.jpg

Lanselotka pięknie :-)
Mam taką samą poduchę do karmienia jak lezy u Ciebie na przewijaku. Bardzo przydatna :-)

Jezzuuuuuuuuuu Lanselotka !!! Dziewczyny - sory, ale to jest najsliczniejszy pokoik jaki widzialam dotad!!! Naprawde przesliczny... szkoda, ze ja mojemu bobo nie moge zaoferowac takiej basniowej krainy :-(

Lanselotka, a nie szukasz przypadkiem trochę starszej córki? :-D Bardzo chętnie dam się zaadoptować :-D W takim pokoiku wszystkie sny będą kolorowe :tak:

reklama
dzięki dziewczyny cieszę się że się podoba

Lanselotka, a nie szukasz przypadkiem trochę starszej córki? :-D Bardzo chętnie dam się zaadoptować :-D W takim pokoiku wszystkie sny będą kolorowe :tak:

Coruja no problem :cool2::-D

Jezzuuuuuuuuuu Lanselotka !!! Dziewczyny - sory, ale to jest najsliczniejszy pokoik jaki widzialam dotad!!! Naprawde przesliczny... szkoda, ze ja mojemu bobo nie moge zaoferowac takiej basniowej krainy :-(

Asheara twoje bobo na pewno też bedzie mieć nie mniej uroczy kacik :tak: a tak na pocieszenie powiem ci że po drugiej stonie pokoju mam biurko z kompem które generalnie maksymalnie psuje mi wizję :confused2: Ale wiesz co? Myślę że póki co i tak najważniejszy dla brzdąca będzie cycek i ramiona mamusi :-D:-D:-D
Pewnie dopiero w przedszkolu zacznie się wybrzydzanie:-)

Do góry