reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

nie ma żadnych szans na nasz zejście...a i tak powinien być wdzięczny, że jeszcze mam siłę i ochotę pozwolić mu na kontakty z małą... ja mu powiedziałam, że teraz jedynie z córką może mu się ułożyć... jak i to spieprzy to cóż.... życzę mu miłego życia niech szuka innej głupiej... a ja współczuję jego następnej kobiecie (ciekawe co jej opowie o mnie:confused2: i czy w ogóle przyzna się, że ma dziecko)... ale już kilka miesiecy temu mi powiedział, że znajdzie sobie nową kobietę i zrobi sobie nowe dziecko:confused2: ehhh.... może wymyślą jakiś flamaster aby na stałe takiemu facetowi napisać na czole dupek:eek: o ile łatwiejsze życie miałyby kobiety:rofl2:

I ilu facetów możnaby bylo na miescie minac z takim napisem :rofl2:

Wiesz... co do tej bawełny to.. moze moja sie nie swieci, nie jest twarda jak tektura ale taka jakas .. ehhh napewno nie miekka jak moje bawelniane gacie mimo wyprania i wyprasowania :zawstydzona/y:

reklama
Asheara tą swoją pościelką to się nie przejmuj. Za jakiś czas przecież możesz spróbować użyć jakiegoś płynu do płukania i napewno to ją zmiękczy.

Właśnie kurier przywiózł mi album dla małej-Jestem na świecie. Kronika naszego dziecka. Jestem zachwycona bo książeczka fajnie napisana, kolorowa, dużo miejsca na zdjęcia. Naprawdę super

Ostatnia edycja:
Też mam ochotę na ten album... ale sama kupowałam albumy takie w prezencie i się zastanawiam, czy nie poczekać z zakupem... A nóż widelec ktoś przyniesie w podarku? hehe

Ja na swój jeszcze czekam, chociaż zamówienie złożone tydzień temu. Zamówiliśmy kurierem, a on nma dopiero dzisiaj wysłali priorytetem poleconym:wściekła/y::no:. Mężu się wkurzył troszkę. Zamówiliśmy do mojej mamy, przywiezie jak przyleci.

Załączniki

• 100_3554.jpg
    100_3554.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 57
Ja na swój jeszcze czekam, chociaż zamówienie złożone tydzień temu. Zamówiliśmy kurierem, a on nma dopiero dzisiaj wysłali priorytetem poleconym:wściekła/y::no:. Mężu się wkurzył troszkę. Zamówiliśmy do mojej mamy, przywiezie jak przyleci.

No, nasz album już jest:-), siostra jest nim zachwycona:-D:-D:-D. Jakiś gościu się pomylił i złego maila nam wysłał, a nasz albumik był w drodze zaraz po wpłaceniu kasiorki.

A ja wczoraj pisałam z moją siostrą, która jest w Anglii i oznajmiła mi, że kupi mi zestaw Tommee Tippe składający się z laktatora, butelek i sterylizatora do mikrofalówki oraz taki kojec Graco Kojec CONTOUR ELECTRA 9D99 GIADA, - hipermarket internetowy max24.pl. Przyda się nam gdy będziemy podróżować na pomorze. nie będzie problemu ze spaniem dla małej:-) Bardzo się cieszę z tych prezentów. A co do albumu to też prawdopodobnie się w niego zaopatrzymy :-)

reklama
Do góry