reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Kurcze a ja to jakaś podejrzliwa jestem. Fajnie że coś kupił, ale tak myślę, że może to jakaś podpucha i potem to wykorzysta, ze niby taki dobry ojciec. Normalnie wierzę w ludzi ale po tych jego akcjach to jestem podejrzliwa...

ja akurat nie wierzę w ludzi.... ale to inna historia;-) A przesyła Ci chociaż kasę? Chce Was odwiedzic?

reklama
Też mi dobry ojciec.. :dry: Fajnie, że coś zrobił w ogóle..
Ojcem może być każdy, na "tatę" trzeba sobie zasłużyć. I niech to sobie zapamięta. Bo tata to nie ten, który raz na jakiś czas przyśle paczkę.. Tata kocha i dba, tata wychowuje, szanuje mamę. Prezentami nie kupi miłości Małej. Będzie dla niej obcy.
Catedra :*

a ja już zgłupiałam, bo po poście catedry myślałam że to jej tato a dziadek małej przesłał paczkę a nie P... a teraz się już zgubiłam..

P., tato Catedry mieszka w Olsztynie.

Koleś na pewno coś kombinuje, nie wierzę, że nagle się zmienił i stał się troskliwym tatusiem.

Dziewczyny... Catedra w "ciemię bita nie jest" i poradzi sobie z gościem nawet jeśli cos kombinuje. A z resztą co ON może?? no co??
NIC... a te pare złotych, które wydał-wielka mi sprawa nawet tego nie odczuł pewnie i ja niestety w cudowną przemiane nie wierzę.

hehe to nie jestem sama :-p też myślałam że to dziadek małej przesłał jej to paczuchę a nie jej tata phi...jaki troskliwy tatuś raptem się znalazł:dry: choć może się nawraca :-D i zrozumiał co stracił...okażę się. ;-)

reklama
Ale może kołdra w innym rozmiarze? i się przyda do jakiejś niewymiarowej pościeli? A jakby co, to tak jak pisze Amelkowa, zrobisz sobie z niej matę ...A może mu mama kazała?

:-D:-D:-D dokładnie to samo pomyślałam;-)

to może skontaktuj się z nim i spytaj czy nie mógłby wymienic ych rzeczy na inne, które Wam się bardziej przydadzą. Lub sprzedaj na allegro:)

nie odbiera telefonów, smsów i meili od czasu kiedy wzięłam swoje rzeczy:happy:

Kurcze a ja to jakaś podejrzliwa jestem. Fajnie że coś kupił, ale tak myślę, że może to jakaś podpucha i potem to wykorzysta, ze niby taki dobry ojciec. Normalnie wierzę w ludzi ale po tych jego akcjach to jestem podejrzliwa...

wiesz mam dokładnie te samo wrażenie:happy: jedna jaskółka wiosny nie czyni:tak:ciekawe na ile mu zapału wystarczy... oby jak najdłużej

ja akurat nie wierzę w ludzi.... ale to inna historia;-) A przesyła Ci chociaż kasę? Chce Was odwiedzic?

buehehehehehehehehehe:-D:-D:-D kochanie, nie dość że nie przesyła pieniędzy to nie ma zamiaru przesłać pieniędzy za własny telefon... właśnie mija termin zapłaty jego fakturki na 250 zł :-)(który niestety oficjalnie należy do mnie, więc to na mnie spadają wszystkie długi). W piątek o 22 przed wyjazdem po moje rzeczy miałam przygotowane ostatnie 300 zł w portfelu na busa. W sobotę o godzinie 11stej jak wyszłyśmy już ze wszystkimi moimi rzeczami pieniędzy niestety już w nim nie było... torebka z portfelem leżała sama jedynie 10 minut jak przyjechała policja i miał chwilę sam na sam z moją torebką... ciekawe co się stało z moimi ostatnimi pieniędzmi:dry: ja te 300 zł przeżyję... jeżeli on je wziął to bozia go po łapkach jeszcze strzeli....
Też mi dobry ojciec.. :dry: Fajnie, że coś zrobił w ogóle..
Ojcem może być każdy, na "tatę" trzeba sobie zasłużyć. I niech to sobie zapamięta. Bo tata to nie ten, który raz na jakiś czas przyśle paczkę.. Tata kocha i dba, tata wychowuje, szanuje mamę. Prezentami nie kupi miłości Małej. Będzie dla niej obcy.
Catedra :*

zabawne ale dostał w czerwcu na 30te urodziny od mamy taki magnes na lodówkę z tekstem, że ojcem może być każdy ale na tatę trzeba sobie zasłużyć:happy:

Ja też:-D. Catedra wytłumacz nam jeszcze raz, to P czy Twój tata a dziadek Zosi

tatuś Zosi przysłał paczkę

Dziewczyny... Catedra w "ciemię bita nie jest" i poradzi sobie z gościem nawet jeśli cos kombinuje. A z resztą co ON może?? no co??
NIC... a te pare złotych, które wydał-wielka mi sprawa nawet tego nie odczuł pewnie i ja niestety w cudowną przemiane nie wierzę.

ja też nie:happy: aczkolwiek mam nadzieję :-pale taką delikatną co by się nie rozczarować:dry:

Do góry