reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Hej laseczki,
Spóźniona pani plastyczka zdązyła dzisiaj namalowac obrazek tylko na jednej ścianie :-) a oto efekt:
p9156854.jpg

p9156853.jpg

poniżej zdjęcia reszty królestwa panny Zuzanny dla catedry coby w płodnej chwili stwierdziła co by tu "unowocześnić".
Zamówiłam już nową firanę z Kubusiem Puchatkiem. Catedra - też od ciotki spod Legnicy :-) identyczna jak ta co wisi tylko wzorek inny.
I weź pod uwage że nie zamierzam zmieniac mebli - są składane 3 mce temu :-)
p9156856.jpg

p9156857.jpg

abeja ale ja się nie mam do czego tutaj przyczepić:-D:-D:-D kubuś boski znajoma ma talent:tak:ja bym tak nie umiała:-) teraz jak już robicie coś na tych ścianach to nawet nie ma sensu ich przemalowywać bo nie będzie nawet za bardzo jak... bardzo mi się podoba łóżeczko Twojej córy:-D marzyłam o takim jako mała dziewczynka:happy: widzę ikea króluje w półeczkach:happy: jest bardzo ładnie i kolorowo:-) jak dla mnie bomba:tak:

reklama
Catedra wzór jest z Ikea ale pólki robione samodzielnie na wymiar, bo Ikeowe drogie i nie pasowały nam pod parapet.. a łożko to już Ikea :-) ma rosnąć razem z młodą. Ja chciałam jej tam zawiesić jeszcze taki Ikeowy baldachim/moskitiere nad tym łóżeczkiem ale mąż zaprotestował...

Do góry