reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Abeja kubuś rewelacja, jak będę na swoim to pomyślę nad czymś podobnym :tak: A królestwo panny Zuzy jest rewelacyjne;-)

Ja nad nawilżaczem się zastanawiam aczkolwiek nie jestem przekonana z tych samych względów co Cyniczna. Ale zobaczymy jak to będzie jak będzie maluda na świecie bo tak na sucho ciężko mi powiedzieć:-p:-p

reklama
Asiu super te gwiazdeczki :-)
Amelko brzuszek mam normalny ale miałam obszerną bluzę Damiana ubraną, więc kobiecinka nie zauważyła...ja jej z błędu nie wyprowadziłam tylko odparłam "taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" i już na bank wszyscy wiedzą "że urodziłam"
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Abeja pokoik słodki i bardzo dziewczęcy :tak::tak:

Asia co do nawilżacza powietrza, w przypadku kiedy nie możecie przykrywać niczym mokrym grzejników, to dobry pomysł... Ja myślałam o takich nawilżaczach które się wiesza na grzejnikach i wymienia w nich wkłady - kiedyś coś takiego widziałam w sklepie... Po przeprowadzce na pewno będziemy musieli sobie coś takiego zafundować... Z mokrym ręcznikiem szalałam w akademiku, bo tam nie dało się regulować temp. a grzejniki dawały na maksa - rezultat nie był zadowalający...
po godzinie ręcznik był suchy jak pieprz a powietrze wciąż takie samo...

W ogóle co do komfortu oddychania i funkcjonowania w mieszkaniu z kaloryferami w porównaniu do mieszkania z piecem kaflowym to niebo a ziemia! Jedna zima z piecem uświadomiła mi jak dobrze się śpi, nie zasycha i nie piecze w nosie i ustach, przeżyłam szok, że tak można w ogóle :szok::szok::szok:
No i poza tym, że roboty jest koło pieca to mi się on bardziej podoba niż kaloryfery... Temperaturę mieliśmy tak ok 20-23stopni więc nie było źle - chyba że nas nie było cały dzień to spadała do 19...

ja właśnie dostałam paczkę z akcesoriami TT: butelka 150 ml (póki co starczy), szczotka do butelki, pokrowiec na butelke, nożyczki, cążki, szczotka do włosów no i musiałam wziąść też coś dla starszaka, zeby nie czuła się pokrzywdzona - wiec ma mega wypasiony bidon :-)

nie wiecie przypadkiem czy te butelki z tworzywa typu Tommy T. można myć w zmywarce ??? nie mogę się doczytać w instrukcji:baffled:

Asiu super te gwiazdeczki :-)
Amelko brzuszek mam normalny ale miałam obszerną bluzę Damiana ubraną, więc kobiecinka nie zauważyła...ja jej z błędu nie wyprowadziłam tylko odparłam "taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" i już na bank wszyscy wiedzą "że urodziłam"

:-D:-);-):-D:-);-) dobre ....

ja właśnie dostałam paczkę z akcesoriami TT: butelka 150 ml (póki co starczy), szczotka do butelki, pokrowiec na butelke, nożyczki, cążki, szczotka do włosów no i musiałam wziąść też coś dla starszaka, zeby nie czuła się pokrzywdzona - wiec ma mega wypasiony bidon :-)

Też cały asortyment kosmetyczno - pielęgnacyjny zamówilam z TT, buteleczki już miałam a domówiłam te termoopakowanie. Kosmetyki ... dlugo myślałam, czytałam i zdecydowałam się na początek na serię z Nivei. No i czekam teraz grzecznie na paczuszkę. A Jelpa też zamówiłam z allegro - cena całkiem korzystna a koszt przesyłki bez zmian więc co bedę potem po sklepach szukać i tachać do chałupki jak kurier wszystko dostarczy :-D

Super:-)

nie wiecie przypadkiem czy te butelki z tworzywa typu Tommy T. można myć w zmywarce ??? nie mogę się doczytać w instrukcji:baffled:
Nie mam pojęcia.

Tutaj moja Kinia będzie spać.

Załączniki

• łóżeczko mini.jpg
    łóżeczko mini.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 99
śliczny kącik........
widziałam Jelpa w promocji w Lidlu jesli się nie mylę, cena jak na allegro 27,99 zł, no i nie trzeba za przesyłke płacić:tak:, chociaż ja oczywiście zapłaciłam, bo już dawno zakupiłam:baffled:
a ja korzystając z pięknej pogody piorę dzisiaj moje miśki, pluszaki itp. heh wspomnienia powracają , niektóre od tzw. "pierwszych chłopaków" jeszcze :-) ale całkiem ładne do dzisiaj

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry