pszczółka maja
Fanka BB :)
daizee,to tylko pozazdrościć teściowej,moja ani przy pierwszej wnuczce,ani przy drugiej się ani z kaską,ani tym bardziej żadną wyprawką nie wypulała![]()
eee Monisia ni przejmuj się ja mam podobnie (jeżeli chodzi o teściową). Wyprawki od niej nie chce ale zastanawia mnie jedna rzecz. W tamtym roku jej córka chrzciła małą i ona w tajemnicy przed moim P. (oczywiście wygadały się) dała im 1000zł. Ciekawa jestem czy my dostaniemy. Nie chodzi mi tu o pieniądze, ale o równe traktowanie.
Witam
kombinezonik śliczny mam podobny tylko kolor błękitny bo dostałam w spadku
ale jest jak nowy więc nie myślę o kupnie żadnych kombinezonów bo posiadamy już chyba 4: albo 5
3 niebieskie jeden żółty a jeden różowy więc mała jest zabezpieczona i to za zwykłe dziękuje:-)
co do karuzeli to nie myślałam nawet o niej jakoś tak nie wydaje mi się pierwszej potrzeby a wiadomo kasy nie ma na tyle żeby szaleć zobaczymy może mała dostanie takie cudo na chrzciny?? bo pewnie będą się mnie bracia podpytywać co chcemy więc już mam jeden pomysł, a co??
jeśli chodzi o wanienkę to mamy taką którą opiera się na wannie daliśmy za nią 40 zeta więc nie dużo i jest z odpływem ale coraz częściej obawiam się czy ona się spisze przy moim bolącym kręgosłupie
jak coś to M będzie kąpał i już a jak mała będzie już siadać to przeniesiemy jej kąpiele do dużej wanny i już
kurde muszę przepakować torbę do szpitala bo coś mi się wydaje że duże braki w niej są...
ja narazie nie planuje zakupu stelaża. Moje słonko będzie kąpać małą i niech się męczy, za to że marudził jak chciałam kupić chustę ;-)