reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

U mnie jeszcze nie czeka :-p:-p bo się zebrać nie mogę, no i szkoda mi miejsca jeszcze póki nie muszę rozkładać łóżeczka :-D:-D;-)

reklama
a ja pochwalę się dzisiejszym zakupem. Co prawda śpiworek na 6 mis ale kosztował 1 zl więc nie mogłam nie kupić
no pewnie że się opłacało po prostu zakup się udał

a ja dziś poprasowałam ciuszki dla Marcela i powiem wam że mam dość i nigdy więcej nie chce tego robić !!nie wiem dziewczyny jak dałyście rade

u mnie też kącik dla Dzidzi nie czeka bo mój M. nie może się zebrać żeby skończyć z czyszczeniem i malowaniem łóżeczka:wściekła/y:
zagroziłam mu że jak w tym tygodniu nie złoży mi łóżeczka to rozwód:-p:-p:-p
powiedziałam że chce już ubrać łóżeczko i wkleić fotki na BB to mi dziś zaproponował że złożymy huśtawkę i sobie wkleję zdjęcia:-p
a ja chce łóżeczko i już... ach

u mnie też nie czeka, bo jeszcze remont trwa. a póki nie kupimy mebli dla nas (czyli jakieś 2-3 tygodnie), to nie wiem, czy zabierzemy się za pokoik dla małego. no ale ostatni pokój nabiera barw - sypialnia w jagodowym odcieniu :-D

boozqowa najlepiej dowiedz się jaki jest wymóg w sprawie fotelików w szpitalu w którym będziesz rodzić, bo w tym co ja rodziłam 4 lata temu, to bez fotelika nie wypuścili ze szpitala. Położne sprawdzały i pytały, było napisane, że trzeba na przyjazd z fotelikiem być.
A nie masz w razie czego od kogo pożyczyć używanego chociaż na ten jeden przejazd? Jeśli będziesz jechać samochodem, to używany fotelik będzie bezpieczniejszy dla noworodka niż przewóz w gondoli.

AutoViewer
Przed chwilą znalezione w necie. Do kogo mam złożyć zażalenie z powodu braku talentu? :-D Kurcze, ale mi się podoba ten pokoik ;-)

Wszystkie Wasze kąciki- cudeńka ;-)

reklama
boozqowa najlepiej dowiedz się jaki jest wymóg w sprawie fotelików w szpitalu w którym będziesz rodzić, bo w tym co ja rodziłam 4 lata temu, to bez fotelika nie wypuścili ze szpitala. Położne sprawdzały i pytały, było napisane, że trzeba na przyjazd z fotelikiem być.
A nie masz w razie czego od kogo pożyczyć używanego chociaż na ten jeden przejazd? Jeśli będziesz jechać samochodem, to używany fotelik będzie bezpieczniejszy dla noworodka niż przewóz w gondoli.

u mnie w szpitalu, w którym będę rodzić NIE wypuszczą dziecka jeśli nie będziesz miała fotelika,
uważam, że słusznie.

Coruja-fajny pokoik :-)

Do góry