reklama
L
LuizaPatrycja
Gość
Śliczne łóżeczko i fajny kolor ścian:-)
Ja byłam dziś po kosmetyki dla bobaska, wybrałam kosmetyki firmy Hipp ślicznie pachną takim dzidziusiem, zastanawiałam się też nad Nivea ale brzydko pachniały.
Ostatecznie wszystko mam z Hippa i jestem zadowolona.
BVyłam też w lumpku i nakupowałam ubranek niektóre nowe z metkami wszystkie z H&M i zapłaciłam tylko 15 zł........później wrzucę fotki.
Ja byłam dziś po kosmetyki dla bobaska, wybrałam kosmetyki firmy Hipp ślicznie pachną takim dzidziusiem, zastanawiałam się też nad Nivea ale brzydko pachniały.
BVyłam też w lumpku i nakupowałam ubranek niektóre nowe z metkami wszystkie z H&M i zapłaciłam tylko 15 zł........później wrzucę fotki.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
to ja pokażę moje łóżeczko a właściwie maleństwa :-)
a kupiłam je dla tego serduszka, jest z obu stron bocznych poręczy i na szufladzie.
PszczółkaMaja przepiękne łóżeczko
pszczółka maja
Fanka BB :)
Pszółko SUPER!!!! a możesz zdadzić ile Cię ono kosztowało- ja mam niby upatrzone łóżeczko (białe z szufladą koniecznie), ale może opcja się zmieni.
NA PEWNO MUSI BYĆ BIAŁE
łóżeczko kosztowało 360 zł, można dokupić kółka i płozy. to u tego sprzedawcy
Moja strona - Aukcje internetowe Allegro
zdjęcia mają jednak nieciekawe tych łóżeczek, a białego nie mają wcale. ja mam jednak dobrą wyobraźnię ;-)
Ale się ciesze właśnie kurier przywiózł mi paczke z allegro , ekspresowe tempo, wszystko kupiłam u jednego sprzedawcy nowe z metkami świetna jakość ,niska cenai dostałam gratis czapeczke z bucikami , uwielbiam te malutkie ciuszki dla dzidziusiów tylko gdzie je jeszcze upchnąć hahaha
Zobacz załącznik 156418 Zobacz załącznik 156419
Zobacz załącznik 156420 Zobacz załącznik 156421
Zobacz załącznik 156422 Zobacz załącznik 156423
Śliczne te ciuszki. Mój faworyt to Kubuś puchatek i ten misiowy dresik. :-)
Śliczne łóżeczko i fajny kolor ścian:-)
kolor to leszczyna;-)
Luiza daj namiar na ten fajny lumpek.okazyjnie rzeczy tam można kupić (przypuszczam że to ten sam w którym wcześniej kupowałaś ubranka).
Guziczek87
Pracująca mamuśka
Ja dziś zamówiłam na allegro pieluszki tetrowe zwykłe 20 szt i 5 szt kolorowych żeby dzidzia miała jakąś labę a i do tego taką ceratkę na materac żeby w przypadku przemoczenia materacyk nie ucierpiała w przyszłym tyg jedziemy na zakupy kąpielowe czyli wanna gąbki ręczniki myjki i nie wiem co tam jeszcze może się przydać Ale już dawno nie byłam na zkupach ciuszkowych a mnie korci jak jasna cholerka jak wy tu zamieszczacie zdjecia takich ślicznych małych ciuszków, moje tzn Zosi rzeczy już wyprane i pochowane i poukładane w komodzie czekają na nią
Asheara
I can't get no sleep.
Dentico29 - Sliczne ubranka!
Pszczólko - Łożeczko naprawdę pierwsza klasa... jak tak popatrzalam na zdjecia Twojego... przyszla mi ochota zeby juz rozlozyc swoje..
LuizaPatrycja - Bardzo spodobała mi się ta koszula Muzzy Chyba kupie taka sama... mam rozumiec, ze taka jest w sam raz do szpitala, tak? Przynajmniej napewno piersi z niej nie bede tak nieestetycznie wyskakiwac...
Pszczólko - Łożeczko naprawdę pierwsza klasa... jak tak popatrzalam na zdjecia Twojego... przyszla mi ochota zeby juz rozlozyc swoje..
LuizaPatrycja - Bardzo spodobała mi się ta koszula Muzzy Chyba kupie taka sama... mam rozumiec, ze taka jest w sam raz do szpitala, tak? Przynajmniej napewno piersi z niej nie bede tak nieestetycznie wyskakiwac...
Karolinusia
Fanka BB :)
łóżeczko kosztowało 360 zł, można dokupić kółka i płozy. to u tego sprzedawcy
Moja strona - Aukcje internetowe Allegro
zdjęcia mają jednak nieciekawe tych łóżeczek, a białego nie mają wcale. ja mam jednak dobrą wyobraźnię ;-)
no to jak kupiłaś białe bo nie kumam :-(
kinguś
Nie poddam się
Super:-)
Fajne ;-)a ja ostatecznie zdecydowałam się na takie łóżeczko cena 250 + 60 zl plozy z kółkami
Ja kupiłam bambino i zobaczymy ;-);-)ja przy starszej córci najbardziej chwalę sobie chusteczki Dzidziuś
Sporo kupiliścieByliśmy z mężusiem na zakupach wydaliśmy troszkę kasy, ale jestem zadowolona.
Gratuluje zakupuale krótko i treściwie kupiłam wóz xlandera xa wymarzonego , ha i to w KAtowicach w sklepie za 1300 z NOWEJ KOLEKCJI udało się :-):-):-):-):-):-):-)
Moja znajoma mówiła, że jej wystarczał ręczny laktator.A taki zwykły z tłoczkiem to chyba mało efektywny jest?.
Ja słyszałam opinię, że jak ktoś nie planuje szybkiego powrotu do pracy to właśnie ręczny wystarcza. Druga znajoma miałam ręczny i użyła go 2 razy bo nie było potrzeby ale przynajmniej nie straciła dużo kasy;-)
Wydaje mi się, że wanienkę to można kupić nową (w supermarkecie są po 30 zł). Takie jest moje zdanie ;-);-)Ja wanienkę dostanę od znajomej, więc mam jeden wydatek mniej :-):-)
Te serduszka rozbrajająceto ja pokażę moje łóżeczko a właściwie maleństwa :-)
a kupiłam je dla tego serduszka, jest z obu stron bocznych poręczy i na szufladzie.
Sporo tegoAle się ciesze właśnie kurier przywiózł mi paczke z allegro ,
Tani masz lumpek ;-)BVyłam też w lumpku i nakupowałam ubranek niektóre nowe z metkami wszystkie z H&M i zapłaciłam tylko 15 zł........później wrzucę fotki.
Guziczek87
Pracująca mamuśka
Byłam na mini zakupach kosmetycznych i zakupiłam płyn do kąpieli ziajka natłuszczający i krem też ziajki. Ja bardzo lubię ziaję więc mam nadziję że moja malutka też polubi
reklama
monika5006
Początkująca w BB
Co myślicie o jakości ubranek z PEPCO?