shenkoka a możesz mi powiedzieć czy tapicerka jest gładka czy taka jakby pleciona patrząc z bliska ja myślałam o active coffee ale jeszcze nie jestem zdecydowana przy stelażu też mam skórzaną rączkę ale przy foteliku jest gąbkowa też kupię ten rozkładany na płasko mimo tego że jest ciężki ale największy z możliwych na rynku stelaż mam ten z osią skrętną urban rider
roksi jest taka jakby pleciona, ale własnie tylko ten kolor..chyba, ze cos przegapiłam urbany tez sa fajne jak bylam na wakacjach to spotkałam babke, która prowadziła urbana i wypytałam ja o wszystko..z 15 minut opowiadała
ja kupiłam ostatnio 3 paczki biedronkowych... mam wrażliwą skórę na buzi i testowałam na sobie bardzo dużą rodzajów chusteczek... dada mnie nie uczulają a np. pampersowe jak najbardziej za 3 paczki dałam 10 zł
tez mam biedronkowe
a wiecie , że w Unii obowiązuje gwarancja 24 mies. nie 12, warto o tym pamiętać, bo sprzedawcy często zapominają
nie wiedziałam a masz jakies dane na co sie powolac w sklepie?
Zamast szlafroczka dodałam dwa zdjęcia koszuli.....
cudeńka
ja też jestem zdecydowana na medelę electric.
Koszulkę z Muzzy kupiłam u nas na targowisku za 35 peelenów. Jest naprawdę extra. Chce kupić sobie jeszcze jedna i normalną pidżamę od nich również :-)
a gdzie na targowisku, że tak taniutko
ja też dostałam sporo rzeczy od koleżanki, niby ona nie chce tego spowrotem ale mimo wszytsko chciałabym jej zwrócic po wykorzytsaniu, natomiast martwi mnie czy nie pomylę i zapamiętam co od niej dostałam, trochę się tego nazbierało
jak dostaniesz te rzeczy to rozłóż je tak zeby wszystkie były w miarę widoczne i porób zdjecia
heh ja tak właśnie zrobiłam