reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
ano.... to są rzeczy mniej wiecej od 0-18 miesięcy, które nosiła Zuza - część mają jeszcze 2 koleżanki, sprawdze co tam jest i bedę wiedziała czy sie upominać czy nie, bo nauczona doświadczeniem wiem, że większości nie będzie okazji ubrać :-)

ja też dostałam sporo rzeczy od koleżanki, niby ona nie chce tego spowrotem ale mimo wszytsko chciałabym jej zwrócic po wykorzytsaniu, natomiast martwi mnie czy nie pomylę i zapamiętam co od niej dostałam, trochę się tego nazbierało :sorry:

a jaki kolorek wózka wybrałaś??
łóżeczko super ja też takie kupuję za pare dni również z szufladą i przykryciem do szuflady, ale białe, bo mi lepiej do wystroju pasuje.

a dziś kupiłam wanienkę i stojak do wanienki, no i parę rzeczy "poporodowych" dla mnie.

i 200zł poszło...:-( znów!!!

Ja wanienkę dostanę od znajomej, więc mam jeden wydatek mniej :-):-) a wózek mam w kolorze cappuccino. Łóżeczko z szufladą kupiłam ze względów praktycznych, bo niestety nie mam za dużo miejsca na dzidziusiowe akcesoria i ubranka a trochę tego już nazbierałam :baffled::baffled:

Byliśmy z mężusiem na zakupach wydaliśmy troszkę kasy, ale jestem zadowolona.
Kupilismy laktator z Chicco, smoczek z Nuk, butelkę antykolkową z Nuk, termometr do wody z Nuk,Aspirator do noska z Nuk, Szczoteczkę do włosków z Nuk, obcążki do paznokci takie fajne z uchwytem z CanpolBabies, pieluszki tetrowe i flanelowe( swoją drogą te flanelowe są super) i dla siebie kupiłam dwie koszule nocne i bawełniany szlafroczek do kompletu. Fajny taki cieniutki, bo nie przepadam za grubymi szlafrokami......

Super zakupki i generalnie wszystko to czego jeszcze nie mam wiec moze cos zgapię ;-):-)

Witajcie ! piszę tego posta czwarty raz:wściekła/y:, trzy razy skasowałam sobie sama :wściekła/y: ale krótko i treściwie kupiłam wóz xlandera xa wymarzonego , ha i to w KAtowicach w sklepie za 1300 z NOWEJ KOLEKCJI udało się :-):-):-):-):-):-):-) baardzo się cieszę i dziękuje Wam za cenne sugestie i uwagi, dodam że gondole wybrałam z 2008 bo jest identyczna-rozmiarowo i dlatego jest taka korzystna cena;-), nie będzie beżowy ale trudno ten beżowy, który chciałam to kolekcja z 2007, kicha, w necie o tym nie wspomnieli, sama na to wpadłam,a wówczas skórzanej rączki nie było, więc gdybym zamówiła w necie to by była niemiła niespodzianka...zależało mi na tej rączce, tak to jest z kupowaniem w ciemno...na szczęście następny zakup z głowy, spacerówka będzie czerwono-czarna,a wiecie , że w Unii obowiązuje gwarancja 24 mies. nie 12, warto o tym pamiętać, bo sprzedawcy często zapominają

my kupilismy x-landera QX z 2008 z fotelikiem x-car z 2009 i duzą torbą za 1360 i powiem ci ze też uwazam to za super zakup bo za cały zestaw z 2009 w sklepie musialabym 2200 zaplacic a roznicy nie ma praktycznie zadnej oprocz koloru a az taka snobka nie jestem zeby 800 zeta wiecej za kolor placic :-D

dziewczyny a jaka jest roznica miedzy laktatorami: medela electric a medela mini electric??moze to dziwne pytanie ale wlasnie sie zastanawiam nad kupnem jakiegos i nie barfdzo wiem na ktory sie zdecydowac...

ja też dostałam sporo rzeczy od koleżanki, niby ona nie chce tego spowrotem ale mimo wszytsko chciałabym jej zwrócic po wykorzytsaniu, natomiast martwi mnie czy nie pomylę i zapamiętam co od niej dostałam, trochę się tego nazbierało :sorry:

jak dostaniesz te rzeczy to rozłóż je tak zeby wszystkie były w miarę widoczne i porób zdjecia

Super zakupki i generalnie wszystko to czego jeszcze nie mam wiec moze cos zgapię ;-):-)

my kupilismy x-landera QX z 2008 z fotelikiem x-car z 2009 i duzą torbą za 1360 i powiem ci ze też uwazam to za super zakup bo za cały zestaw z 2009 w sklepie musialabym 2200 zaplacic a roznicy nie ma praktycznie zadnej oprocz koloru a az taka snobka nie jestem zeby 800 zeta wiecej za kolor placic :-D
ja własnie też nie, dlatego gondole mam grafitową, ale 3 stówy taniej :tak:, a Twój zakup rzeczywiście bardzo korzystny , z fotelikiem i torbą ????aż się wierzyć nie chce, jak to warto jednak dobrze poszukać, gratulacje, mysle że te x-landery sa tego warte i nasze Bejbiki zmieszcza sie w tych gondolach przynajmniej do marca:-)

reklama
ja własnie też nie, dlatego gondole mam grafitową, ale 3 stówy taniej :tak:, a Twój zakup rzeczywiście bardzo korzystny , z fotelikiem i torbą ????aż się wierzyć nie chce, jak to warto jednak dobrze poszukać, gratulacje, mysle że te x-landery sa tego warte i nasze Bejbiki zmieszcza sie w tych gondolach przynajmniej do marca:-)

hehehe no to nieźle sie zgrałyśmy bo moja gondola i spacerówka tez grafitowe a fotelik czerwony :-D

Do góry