reklama
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
ano.... to są rzeczy mniej wiecej od 0-18 miesięcy, które nosiła Zuza - część mają jeszcze 2 koleżanki, sprawdze co tam jest i bedę wiedziała czy sie upominać czy nie, bo nauczona doświadczeniem wiem, że większości nie będzie okazji ubrać :-)
ja też dostałam sporo rzeczy od koleżanki, niby ona nie chce tego spowrotem ale mimo wszytsko chciałabym jej zwrócic po wykorzytsaniu, natomiast martwi mnie czy nie pomylę i zapamiętam co od niej dostałam, trochę się tego nazbierało
malami25
Fanka BB :)
a jaki kolorek wózka wybrałaś??
łóżeczko super ja też takie kupuję za pare dni również z szufladą i przykryciem do szuflady, ale białe, bo mi lepiej do wystroju pasuje.
a dziś kupiłam wanienkę i stojak do wanienki, no i parę rzeczy "poporodowych" dla mnie.
i 200zł poszło...:-( znów!!!
Ja wanienkę dostanę od znajomej, więc mam jeden wydatek mniej :-):-) a wózek mam w kolorze cappuccino. Łóżeczko z szufladą kupiłam ze względów praktycznych, bo niestety nie mam za dużo miejsca na dzidziusiowe akcesoria i ubranka a trochę tego już nazbierałam
Lanselotka
Byliśmy z mężusiem na zakupach wydaliśmy troszkę kasy, ale jestem zadowolona.
Kupilismy laktator z Chicco, smoczek z Nuk, butelkę antykolkową z Nuk, termometr do wody z Nuk,Aspirator do noska z Nuk, Szczoteczkę do włosków z Nuk, obcążki do paznokci takie fajne z uchwytem z CanpolBabies, pieluszki tetrowe i flanelowe( swoją drogą te flanelowe są super) i dla siebie kupiłam dwie koszule nocne i bawełniany szlafroczek do kompletu. Fajny taki cieniutki, bo nie przepadam za grubymi szlafrokami......
Super zakupki i generalnie wszystko to czego jeszcze nie mam wiec moze cos zgapię ;-):-)
Witajcie ! piszę tego posta czwarty raz, trzy razy skasowałam sobie sama ale krótko i treściwie kupiłam wóz xlandera xa wymarzonego , ha i to w KAtowicach w sklepie za 1300 z NOWEJ KOLEKCJI udało się :-):-):-):-):-):-):-) baardzo się cieszę i dziękuje Wam za cenne sugestie i uwagi, dodam że gondole wybrałam z 2008 bo jest identyczna-rozmiarowo i dlatego jest taka korzystna cena;-), nie będzie beżowy ale trudno ten beżowy, który chciałam to kolekcja z 2007, kicha, w necie o tym nie wspomnieli, sama na to wpadłam,a wówczas skórzanej rączki nie było, więc gdybym zamówiła w necie to by była niemiła niespodzianka...zależało mi na tej rączce, tak to jest z kupowaniem w ciemno...na szczęście następny zakup z głowy, spacerówka będzie czerwono-czarna,a wiecie , że w Unii obowiązuje gwarancja 24 mies. nie 12, warto o tym pamiętać, bo sprzedawcy często zapominają
my kupilismy x-landera QX z 2008 z fotelikiem x-car z 2009 i duzą torbą za 1360 i powiem ci ze też uwazam to za super zakup bo za cały zestaw z 2009 w sklepie musialabym 2200 zaplacic a roznicy nie ma praktycznie zadnej oprocz koloru a az taka snobka nie jestem zeby 800 zeta wiecej za kolor placic
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
ja też dostałam sporo rzeczy od koleżanki, niby ona nie chce tego spowrotem ale mimo wszytsko chciałabym jej zwrócic po wykorzytsaniu, natomiast martwi mnie czy nie pomylę i zapamiętam co od niej dostałam, trochę się tego nazbierało
jak dostaniesz te rzeczy to rozłóż je tak zeby wszystkie były w miarę widoczne i porób zdjecia
ja własnie też nie, dlatego gondole mam grafitową, ale 3 stówy taniej , a Twój zakup rzeczywiście bardzo korzystny , z fotelikiem i torbą ????aż się wierzyć nie chce, jak to warto jednak dobrze poszukać, gratulacje, mysle że te x-landery sa tego warte i nasze Bejbiki zmieszcza sie w tych gondolach przynajmniej do marca:-)Super zakupki i generalnie wszystko to czego jeszcze nie mam wiec moze cos zgapię ;-):-)
my kupilismy x-landera QX z 2008 z fotelikiem x-car z 2009 i duzą torbą za 1360 i powiem ci ze też uwazam to za super zakup bo za cały zestaw z 2009 w sklepie musialabym 2200 zaplacic a roznicy nie ma praktycznie zadnej oprocz koloru a az taka snobka nie jestem zeby 800 zeta wiecej za kolor placic
ha na to nie wpadłam :-) dzięki, papa ide spać, spokojnej nocyjak dostaniesz te rzeczy to rozłóż je tak zeby wszystkie były w miarę widoczne i porób zdjecia
reklama
Lanselotka
ja własnie też nie, dlatego gondole mam grafitową, ale 3 stówy taniej , a Twój zakup rzeczywiście bardzo korzystny , z fotelikiem i torbą ????aż się wierzyć nie chce, jak to warto jednak dobrze poszukać, gratulacje, mysle że te x-landery sa tego warte i nasze Bejbiki zmieszcza sie w tych gondolach przynajmniej do marca:-)
hehehe no to nieźle sie zgrałyśmy bo moja gondola i spacerówka tez grafitowe a fotelik czerwony