Karolinusia
Fanka BB :)
Zamast szlafroczka dodałam dwa zdjęcia koszuli.....
Luizko super zakupy :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zamast szlafroczka dodałam dwa zdjęcia koszuli.....
Byliśmy z mężusiem na zakupach wydaliśmy troszkę kasy, ale jestem zadowolona.
Kupilismy laktator z Chicco, smoczek z Nuk, butelkę antykolkową z Nuk, termometr do wody z Nuk,Aspirator do noska z Nuk, Szczoteczkę do włosków z Nuk, obcążki do paznokci takie fajne z uchwytem z CanpolBabies, pieluszki tetrowe i flanelowe( swoją drogą te flanelowe są super) i dla siebie kupiłam dwie koszule nocne i bawełniany szlafroczek do kompletu. Fajny taki cieniutki, bo nie przepadam za grubymi szlafrokami......
Luiza gdzie i za ile takie koszulki?? bardzo fajne
noo te flanelowe są boskie, też mam 5 szt, i zamierzam jutro kupić tą szarą koszulę co Ty, z Mizet ją masz jesli sie nie mylę, fajniutkie są,z firmy Mizet sa tez świetne cycniki, zwłaszcza jak macie wrażliwe piersi, ja np. nawet niektórych bawełnianych nie mogę nosić tak mnie drażnią, a te z Mizet sa świetne, do karmienia, fajnie się rozpinają, w necie za 28,90 + przesyłka, w sklepie 41 zł dałam, polecam
Kupiłam u mnie w mieście za 40 zł jedna ale takie same są na allegro, powiem wam żejakby któraś się wachała z zakupem z allegro to można śmiało zamawiać, szczerze polecam są uszyte z bawełny a nie z jakiegoś sztucznego tworzywa.Bardzo fajne i miłe...... Tylko tej siwej nie widziałam na allegro za to jest ten sam krój tylko inne kolory.
Z Muzzy. Ale jest super......
Luizka, świetne zakupy!
Ja właśnie robie przymiarki do laktatora... Na początku chciałam w ogóle nie kupować, ale teraz jednak sie zdecyduję. Myślałam o medela... ale za drogi zdecydowanie.