reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

roksi wybrałam grey cord, bo oprócz tego, ze kolor mnie zachwycił to jako jedyny ma inną fakture tapicerki..bardziej przepuszczającą powietrze..raczke wybrałam skórzaną, a fotelik transporter mutsy'ego, bo mozna go rozłozyc zupełnie na płasko..
shenkoka a możesz mi powiedzieć czy tapicerka jest gładka czy taka jakby pleciona patrząc z bliska:confused: ja myślałam o active coffee ale jeszcze nie jestem zdecydowana:confused2: przy stelażu też mam skórzaną rączkę ale przy foteliku jest gąbkowa:baffled: też kupię ten rozkładany na płasko mimo tego że jest ciężki ale największy z możliwych na rynku:tak: stelaż mam ten z osią skrętną urban rider:tak:

reklama
Właśnie wróciłam z tesco z nabytkiem nie byle jakim, bo z chusteczkami nawilżanymi :-D:-D Swoją drogą 4pack huggiesów chusteczek po 19,99. Normalnie chodzą po 6 z hakiem za paczkę.

Właśnie wróciłam z tesco z nabytkiem nie byle jakim, bo z chusteczkami nawilżanymi :-D:-D Swoją drogą 4pack huggiesów chusteczek po 19,99. Normalnie chodzą po 6 z hakiem za paczkę.

ja kupiłam ostatnio 3 paczki biedronkowych... mam wrażliwą skórę na buzi i testowałam na sobie bardzo dużą rodzajów chusteczek... dada mnie nie uczulają a np. pampersowe jak najbardziej:confused2: za 3 paczki dałam 10 zł:cool2:

ja od poczatku ciazy zbieram chuteczki i pampersy - np jak sa w promocji albo jak jest wyplata to zawsze kupuje i mama juz tym 8 paczek pamperswo huggies i 9 paczek chusteczek napwilzajacych huggies...oczywiscie 2 paczki newborn. 2 nr 1 .2 paczki nr 2 i 2 paqczki rozmieru 3 wiec zawsze to powtem jest mniej wydatku :)a zmarnowac sie nie zmarnuje

mi ostatnio podoba sie zapach chuteczek wlasnei dzidzius i kolezanka mowi ze sa super ja tez sprobowalam na sobie 1 paczek i sa reczywiscie dobre i tansze ale z pampersa takie zoltew slicznie pachna:)
Sorry ze post pod postem ale zapomnialam dopisac- ahhh... ta moja skleroza

Byliśmy z mężusiem na zakupach wydaliśmy troszkę kasy, ale jestem zadowolona.
Kupilismy laktator z Chicco, smoczek z Nuk, butelkę antykolkową z Nuk, termometr do wody z Nuk,Aspirator do noska z Nuk, Szczoteczkę do włosków z Nuk, obcążki do paznokci takie fajne z uchwytem z CanpolBabies, pieluszki tetrowe i flanelowe( swoją drogą te flanelowe są super) i dla siebie kupiłam dwie koszule nocne i bawełniany szlafroczek do kompletu. Fajny taki cieniutki, bo nie przepadam za grubymi szlafrokami......

Załączniki

• Zdjęcie 0033.jpg
    Zdjęcie 0033.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 65
  • Zdjęcie 0036.jpg
    Zdjęcie 0036.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 61
  • Zdjęcie 0037.jpg
    Zdjęcie 0037.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 58
  • 703483187.jpg
    703483187.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 55
Witajcie ! piszę tego posta czwarty raz:wściekła/y:, trzy razy skasowałam sobie sama :wściekła/y: ale krótko i treściwie kupiłam wóz xlandera xa wymarzonego , ha i to w KAtowicach w sklepie za 1300 z NOWEJ KOLEKCJI udało się :-):-):-):-):-):-):-) baardzo się cieszę i dziękuje Wam za cenne sugestie i uwagi, dodam że gondole wybrałam z 2008 bo jest identyczna-rozmiarowo i dlatego jest taka korzystna cena;-), nie będzie beżowy ale trudno ten beżowy, który chciałam to kolekcja z 2007, kicha, w necie o tym nie wspomnieli, sama na to wpadłam,a wówczas skórzanej rączki nie było, więc gdybym zamówiła w necie to by była niemiła niespodzianka...zależało mi na tej rączce, tak to jest z kupowaniem w ciemno...na szczęście następny zakup z głowy, spacerówka będzie czerwono-czarna,a wiecie , że w Unii obowiązuje gwarancja 24 mies. nie 12, warto o tym pamiętać, bo sprzedawcy często zapominają

Ostatnia edycja:
reklama

ja dziś też byłam w Tesco i miałam je kupić i nie wiem czemu ale zapomniałam chyba do koszyka włożyć, normalnie jakaś zakręcona jestem:-p ale opłaca się:tak:

ja od poczatku ciazy zbieram chuteczki i pampersy - np jak sa w promocji albo jak jest wyplata to zawsze kupuje i mama juz tym 8 paczek pamperswo huggies i 9 paczek chusteczek napwilzajacych huggies...oczywiscie 2 paczki newborn. 2 nr 1 .2 paczki nr 2 i 2 paqczki rozmieru 3 wiec zawsze to powtem jest mniej wydatku :)a zmarnowac sie nie zmarnuje

Niunia masz sporawy zapas ale pewnie zawsze potem mniej wydatków a to są rzeczy które mogą leżeć i jak mówi moja mama : leży i jeść nie woła :-p to znaczy nie przeszkadza a i tak tzreba kupić.

a co do ilości postów to normalnie nie wyrabiam:-p ale staram się przynajmniej czytać i cos skrobnąć bo inaczej tęśknie...:tak:

Luiza gdzie i za ile takie koszulki?? bardzo fajne:)

Ostatnia edycja:
Do góry