reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

a ja w końcu zmówiłam coś dla córci:tak: butelki, smoczki, termoopakowanie, okrycie kąpielowe, pajacyki itp wszystko jedną paczką:tak: zobaczymy jak się sprawdzi sprzedający to dam namiary:tak:

reklama
Abeja STO LAT STO LAT!!!!!!!;-)

a ja mam jeszcze taką sprawę... w związku z tym, że nasze Dzieciaczki ur się jesienią zastanawiam się gdzie mogę kupic (już teraz) czapki na jesień i zimę??

w sklepach same letnie...
znacie jakieś sklepy on line?? albo kogoś kto ma takie rzeczy na allegro??

Karolinusia są teraz śliczne czapki w kompletach z rękawiczkami w mothercare promocja 13zł , później wstawię zdjęcie bo też malutkiej już kupiłam:tak:

Przepraszam że post pod postem ale tu zdjęcia
mothercare:-)

cz.jpg

h&m były komplety razem z kozaczkami:-D

cz2.jpg

Abeja,spóźnione:zawstydzona/y: ale jak najbardziej szczere życzonka urodzinowe przesyłam i ja,wszystkiego naj,naj,najlepszego,zdrówka,szcześcia,łatwego i szybkiego porodu:-):-):-)

Dentico ,te kompleciki są cudne po prostu:tak::tak::tak:

Abeja .... najlepszego :tak:

Dentico z tego co tu oglądam to Ty masz juz niezłe zapasy dla Maleńkiej :-) Śliczne to wszystko

Dzisiaj rano moja mama przywiozła mi prezent od siostry dla małej okazało się ,że jest to :szok:zielony nocnik zapachowy Disneya w kubusia puchatka itd. chyba nikt nie ma takiej wyprawkidla pierwszego dziecka:-D

reklama
Abeja, spóźnione, ale szczere: wszystkiego naj!!!!!:-):-):-)

Laski, a gdzie Wy te wszystkie ciuszki poupychacie???:-D;-) Ja mam tylko te najmniejsze rozmiary, jeszcze coś z Polski na pewno przywiozą. W sumie najmniejsze i 0-3 miesiąca, to trochę większe są:-D

Do góry