reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Kupiłam sobie genialną płytę grzejną i teraz od czasu do czasu się zastanawiam po co mi czajnik elektryczny, skoro w garnku mi się połowę krócej woda grzeje :-D

Gemelo to jeszcze się pochwal jaka marka i model, bo my się za takimi rzeczami rozglądamy przed przeprowadzką :tak::tak::tak:

Amelka, mam płytę indukcyjną smega. Droga była jak cholera, ale warta tych pieniędzy. No i w promocji dostałam garnki do niej :-D

garnki to ja mam, ale gratisem bym nie pogardziła ;-);-):-D:-D:-D

nooo ale ceny rzeczywiście powalają...

Ostatnia edycja:
mi się marzy indukcyjna... ale to kiedyś... do domku :-)

A ja dziś dostałam dwie reklamówki ciuszków od koleżanki mojej koleżanki z pracy :-) wspaniały prezent na urodziny :-)

Ja się dowiadywałam właśnie o indukcyjne ze względu na przeprowadzkę - urządzałam mieszkanie. I zasięgając języka pytałam się o mastercooka (wtedy tylko to znałam), ale z tego co się dowiedziałam, w mastercookach jest taki myk, że jak jeden "palnik" padnie, to trzeba wymieniać minimum dwa bo są połączone w podwójne moduły. A dość często (w porównaniu ze smegami) padają. Czytając różne opinie, stwierdziłam, że wolę jednorazowo wydać 4 tysiące, niż potem się męczyć i wydać 3 razy tyle na naprawy. Aha, no i w smegach można wymieniać pojedyncze "palniki".

Kurcze, ja już ciuszków nie kupuję. Zostały mi tylko kombinezony na zimę do kupienia. Ale to kupię potem. Jak już się Maluchy urodzą, bo nie wiem na jaki rozmiar je zanabyć ;-)

Abeja 100 lat! (Bo to Twoje urodziny, nie?) szczęśliwego rozpakowania, zdrowego dzidziusia, grzecznej Zuzi i pociechy z męża ;-):tak::tak:

reklama
Do góry