reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Kurde, mój orzeszek zwany mózgiem coś dziś nie halo. Nie zauważyłam tych urodzin :baffled:

Abeja, wszystkiego naj: maluszka, córeczki, męża i spełnienia większości marzeń.

Abeja oczywiście sto lat:-)

Dziewczyny jak potrzebujecie proszku do prania dla dzieci to w biedronce jest promocja lovela color albo do białego 1,8 kg za 14,99 zł.

ja kieruje się podobnymi kryteriami bo rowniez mieszkanm na IV piętrze bez windy:baffled: Nic jeszcze nie upatrzyłam
Ja obstawiam tego Espira GT/GTX lub Coneco Barracuda. Może jutro uda mi się je oglądnąć w sklepie bo jadę na małe zakupy. Przy okazji może uda mi sie też zobaczyć X-Landera XA bo czytałam że dziewczyny też go polecały. Jak oglądnę to napiszę moje spostrzeżenia :-)

znacie może jakieś dobre książki na temat wychowania i pielęgnacji dzieci?

Ja zakupiłam sobie podobnie jak dziewczyny "W oczekiwaniu na dziecko" i "Pierwszy rok życia dziecka". Ponadto koleżanka dała mi książeczkę którą dostała w szpitalu jak urodziła swoje pierwsze dziecko: "Poradnik dal rodziców. Pierwszy rok razem" - dosyć ciekawie napisane najważniejsze rzeczy dotyczące rozwoju dziecka miesiąc po miesiącu. Ostatnio kupiłam też w kiosku z biblioteczki Mamo to ja "Pierwszy rok życia dziecka" też ciekawa. Więcej już nic nie kupuję :sorry2:

Abeja - również dołączam się do życzeń.

Abeja STO LAT STO LAT!!!!!!!;-)

a ja mam jeszcze taką sprawę... w związku z tym, że nasze Dzieciaczki ur się jesienią zastanawiam się gdzie mogę kupic (już teraz) czapki na jesień i zimę??

w sklepach same letnie...
znacie jakieś sklepy on line?? albo kogoś kto ma takie rzeczy na allegro??

reklama
Do góry