AbEjA
Mamy styczniowe 2007
Jagoda testowane sa tylko foteliki tych firm, które za to płacą i to spore pieniądze stąd też nie ma w testach polskich producentów. Za testy fotelików np. maxi cosi płaci klient - w cenie fotelika. Zenith Coneco i Tobi od Maxi Cosi - są identyczne jak chodzi o kształt i wykonanie. Zaryzykuję nawet stwierdzenie, że Zenith ma porzadniejszą tapicerkę co w przypadku fotelików dla starszaków jest trochę bardziej istotne niz w przypadku 0-13. Różnica w cenie 500 pln...
Shenkoka - powiem tak - ja i bez Tracy Hogg przesypiałam noce :-) Oczywiscie nikt nocy nie przesypia od samego poczatku bo noworodki...muszą jeść... :-) napewno jest coś w tej metodzie, o chwali ją sobie wiele kobiet - mnie sama lektura nie podeszła (a jestem pożeracz ksiązek) i tak jakos intuicyjnie z moją córką się udało nam przejść przez okres niemowlęctwa bez większych problemów... ale też - nie cierpieliśmy na kolki, rufluksy i tego typu sprawy...
Shenkoka - powiem tak - ja i bez Tracy Hogg przesypiałam noce :-) Oczywiscie nikt nocy nie przesypia od samego poczatku bo noworodki...muszą jeść... :-) napewno jest coś w tej metodzie, o chwali ją sobie wiele kobiet - mnie sama lektura nie podeszła (a jestem pożeracz ksiązek) i tak jakos intuicyjnie z moją córką się udało nam przejść przez okres niemowlęctwa bez większych problemów... ale też - nie cierpieliśmy na kolki, rufluksy i tego typu sprawy...