reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

A oto moje dzisiejsze zdobycze lumpkowe :tak:
jedne ze spiochów mają takie fajne przedłużane rękawki..żeby zamiast łapek zalożyć na paluszki dla dzidzi :-p

Załączniki

• bodziak_lumpek.jpg
    bodziak_lumpek.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 48
  • spiochy1_lumpek.jpg
    spiochy1_lumpek.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 43
  • spiochy2_lumpek.jpg
    spiochy2_lumpek.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 44
  • spiochy_lumpek.jpg
    spiochy_lumpek.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 44
  • spodenki_lumpek.jpg
    spodenki_lumpek.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Roksi ja pod te śpiochowe pajace nie zakładałam w domku już nic, albo takie cieniutkie batystowe kaftaniki (teraz już nie do dostania ale ja mam jeszcze kilka z przed wielu lat).

Roksi ja pod te śpiochowe pajace nie zakładałam w domku już nic, albo takie cieniutkie batystowe kaftaniki (teraz już nie do dostania ale ja mam jeszcze kilka z przed wielu lat).
Jagoda na razie mam taki plan zobaczymy jak w przysłowiowym praniu wyjdzie;-)
a teściowa kupiłam mi czteropak bodziaków z krótkim więc trzeba jakoś wykorzystać;-)

asienka_r - Wszystkie sa takie jak w PL, wiec rozmiarowka ta sama :)
I sie pochwalę :-p
[coś nacisnęłam w aparacie, niewiem co bo tam menu jest po niemiecku i foty zaczely wychodzic takie niewyrazne, dopiero ostatnie mi sie udalo zrobic normalne, no ale coz... sorki ;p]
1. 50
sliczne

wiadomo dziewczyny ze trzeba kupić z dłuszym rękawem bo to zima będzie i bardziej grubsze rzeczy

Wszystkie ciuszki śliczne :-) (i ja muszę się zmobilizować i fotki popstrykać)
Ja mam pół na pół - teraz tylko polowanie na półśpiochy (spodenki ze stópkami i bez) coś takiego na allegro Bezuciskowe PÓŁŚPIOCHY rozpinane w kroku 62 (684166527) - Aukcje internetowe Allegro
i ***EWA*** ___ PÓŁŚPIOCHY BEZUCISKOWE_____ 62 (684916517) - Aukcje internetowe Allegro
w sklepach jakoś ciężko coś fajnego i niedrogiego trafić, normalnych spodni kilka sztuk już mam, a to idealne do domu.

Tak zauważyłam na allegro sporo tych ciuszków Ewa-Klucze wiecie coś może na temat ubranek z tej firmy?

Kms te półśpiochy to mogą byćbardzo fajne jak dziecko raczkuje, ja wtedy zakładałam spodenki bo normalne śpiochy wiszą w powietrzu jak są luźniejsze w biodrach, a właściwie takich dopasowanych lepiej dziecku nie kupować ze względu na rozwój nóżek.

Kms te półśpiochy to mogą byćbardzo fajne jak dziecko raczkuje, ja wtedy zakładałam spodenki bo normalne śpiochy wiszą w powietrzu jak są luźniejsze w biodrach, a właściwie takich dopasowanych lepiej dziecku nie kupować ze względu na rozwój nóżek.

dzieki za odp. tylko nie za bardzo wiem w takin razie jak takie maleństwo ubierać na co dzień w domu, do spania (oprócz pajaców)? tzn co do tego body?
Chyba,że masz na myśli spodenki ale takie bawełanieme a nie wyjściowe, cieplejsze. np. WARNER BROS spodnie dresowe / dres TWEETY r. 62 (692799343) - Aukcje internetowe Allegro

dres / bawełniane spodnie DISNEY MINNIE r. 62 (688679387) - Aukcje internetowe Allegro

bo jakoś ciężko dziś mam z jarzeniem :-D

reklama
Kms do body śpiochy. Ale takie spodenki, szczególnie te pierwsze też bardzo fajne i do tego skarpetki, ja bym była za takimi większymi gumkami w pasie, bo te wąskie mogą uwierać.
Zobaczysz z czasem to będzie naturalne co zakładać. A na początku mogą być pajace cały czas, noworodek tak naprawdę leży, śpi i cyca tylko, więc przebieranie go do spania nie ma sensu, bo jemu jest prawie wszystko jedno czy śpi w dzień czy w nocy ;-).

Do góry