reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

moje najnowsze ciuszki dla Bianki :-) mega wyprzedaż

Załączniki

• Obraz 011.jpg
    Obraz 011.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 45
  • Obraz 012.jpg
    Obraz 012.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 47
  • Obraz 014.jpg
    Obraz 014.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 41
  • Obraz 013.jpg
    Obraz 013.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 38
reklama
My używaliśmy tej gąbki na początku, trzeba ją często wymieniać i bardzo dobrze wyciskać po kąpieli (zadanie dla mężczyzny), bo szybko robi się niefajna, ale po za tym mój mąż sobie chwalił.
Te maty mieliśmy jak synek był starszy i przenieśliśmy go do dorosłej wanny to raczej dla siedzącego dziecka, żeby się nie poślizgnęło w wannie, ich wadą jest to, że czarnieją przy przyssawkach i z czasem coraz trudniej je doczyścić.
My zużyliśmy dwie gąbki i dwie maty przy Krystianie i w końcu przestaliśmy używać i jednego i drugiego.

Ja mam takie i takie, ale tych z krótkim rękawkiem zdecydowanie więcej:-). Zawsze coś na takie body z krótkim nałożyć można, jakąś bluzę czy sweterek, a jak w domu jest ciepło to lepiej chyba z krótkim, że dziecka nie przegrzać.

Mam pytanie... Kupujecie body z długim czy z krótkim rękawkiem? Jeśli i takie, i takie, to których więcej?

Ja myślę, że jak październik to zdecydowanie z długim. U nas na pewno jeszcze nie będa grzali.
Chociaż ma na razie z krótkim (takie dostałam), więc na pewno kupię z długim.

asienka_r - Wszystkie sa takie jak w PL, wiec rozmiarowka ta sama :)
I sie pochwalę :-p
[coś nacisnęłam w aparacie, niewiem co bo tam menu jest po niemiecku i foty zaczely wychodzic takie niewyrazne, dopiero ostatnie mi sie udalo zrobic normalne, no ale coz... sorki ;p]
1. 50
fouri.jpg

2. 50
twoc.jpg

3.50 i 56
threevth.jpg

4. 50 i 56
fivei.jpg

5. 62
onemlo.jpg

Śliczne ciuszki :-).
Ja na jesień i zimę obstawiałabym dłuższy rękaw, pamiętam, że synkowi krótkie body i na ramiączka zakładałam głównie latem. W mieszkaniu zimą jakoś krótkie body było za chłodne, a żeby na to pakować bluzę jeszcze albo sweterek to znów za gorąco.

My dziś w ramach wyprawki wydaliśmy prawie 300zł na farby i akcesoria malarskie w celu pomalowania pokoju chłopaków :-).
Kupiliśmy disneya śnieżki, już się nie mogę doczekać na malowanie, tylko wcześniej m. musi do końca zeskrobać ściany, kupił jakiś preparat ale strasznie śmierdzący.

Ostatnia edycja:
reklama
ja kupiłam z krótkimi rękawkami bo fajniejsze są pod pajace:tak: wydaje mi się że długi rękaw plus pajac i jakieś okrycie to zdecydowanie za gorąco dla dziecka:tak:

Do góry