reklama
Myszqa
Fanka BB :)
A ile macie prześcieradeł? I czy takie normalne na gumce czy również te z ceratką od spodu?
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
co do rozkow to mam jeden zwykly.Nie kupowalam usztywnianego bo ze zwyklego mozna pozniej zrobic mala kolderke...i mam jeden kocyk taki z kapturkiem jak reczniki w ktory dziecko zawija sie jak w rozek.
Przescieradla mam narazie 2 ale jescze kupie. Mam na gumce ale bez ceratki
Misiówka
Ja mam jeden typowy miękki rożek - malutki, jeden kocyk, z którego robi się spiworek, rożek, albo jest poprostu kocykiem i jeden taki właśnie jak pisze Cyprysiowa - kocyk z kapturkiem. Ja rożka używałam tylko na początku, dlatego ten malutki był najwygodniejszy, potem służyły mi raczej za kocyki do zabawy, na którym dziecko leżało. Dlatego teraz mam jeden malutki i dwa o większej funkcjonalności.
mia_
ja mam trzy kocyki, jeden mniejszy cienki, jeden większy gruby i jeden taki z którego robi sie później śpiworek, pościeli i prześcieradeł do łożeczka jeszcze nie mam bo nie kupiłam jeszcze łóżeczka ale mysle ze tak minimum trzy zmiany poscieli muszą być i prześcieradełek tez okoł czterech - pięciu
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja mam 3 prześcieradełka, a zamiast ceratki kupiłam takie podkłady które umieszcze sie pod prześcieradełkiem.
co do rozkow to mam jeden zwykly.Nie kupowalam usztywnianego bo ze zwyklego mozna pozniej zrobic mala kolderke...i mam jeden kocyk taki z kapturkiem jak reczniki w ktory dziecko zawija sie jak w rozek.
Z rożka z kokosem można kokos wyjąć i tez jest kołderka....
Prześcieradła mam 3 na gumce i jeden podkład pod prześcieradełko:-)
Kocyki dwa cienkie i mam zamiar kupic jeszcze jeden gruby :-)
ja mam tylko jeden rożek bo i tak jak maluszek się zaczyna już więcej ruszać to przydaje się tylko jako kołderka ,a co do pościeli to uważam że wystarczą dwa komplety,przecież wiadomo że nie zmienia się tego codziennie a jak zmieniasz to zaraz pierzesz
ja mam tylko jeden rożek bo i tak jak maluszek się zaczyna już więcej ruszać to przydaje się tylko jako kołderka ,a co do pościeli to uważam że wystarczą dwa komplety,przecież wiadomo że nie zmienia się tego codziennie a jak zmieniasz to zaraz pierzesz
Ja równiez mam na początek dwa komplety pościeli...a w razie czego zawsze mogę dokupić...:-)
reklama
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
To nawet takich nie widzialam, te co ogladalam jak kupowalam rozek to byly z tym usztywnieniem w srodku, bez mozliwosci wyjecia. Zreszta z Cyprianem uzywalam becik moze z miesiac czasu, pozniej kocyk tylko, zwalszcza ze Cyprian sie niezbyt w becik miescilZ rożka z kokosem można kokos wyjąć i tez jest kołderka....