ZUZA.80
Fanka BB :)
@arica mój mąż to nawet o wyprawce nic nie wspomina, jakby temat nie istniał... jego rola będzie się ograniczała do zniesienie ze stryszku wora ubranek po starszych i odświeżeniu łóżeczka cała reszta to moja działka. w marcu chcę już przejrzeć to co mam, coś już tam dokupiłam na wyprzedażach w styczniu . te większe rzeczy - wózek, łóżeczko, fotelik też mam. dla siebie na razie dokupiłam koszule do karmienia i wkładki laktacyjne. będę się zabierać też powoli za kompletowanie rzeczy do szpitala. do czerwca jeszcze dużo czasu, zdążymyNie przejmuj się. Jak to mój mąż mówi: "Jeszcze mamy duuuużo czasu..." I tym sposobem zostawia wszystko na mojej głowie...
My na razie nie wiele mamy - trochę ubranek, kocyk i otulacz, ale taki cieplejszy, bardziej na chłodne dni. Dziś dokupiłam w TKMaxie pieluszki muślinowe, bo były ładne i w super cenie, więc wzięłam
Nie mamy wózka, fotelika, łóżeczka, nic z kosmetyków dla dziecka i dla mnie - ale akurat uważam, że na te zakupy faktycznie mamy czas. Ubranek parę kupiłam na wyprzedażach i tyle, jak coś mi wpada w oko to biorę, bo stwierdziłam, że lepiej kupować "po trochę" w każdym miesiącu, niż potem np. w maju wyskoczyć z grubej kasy, żeby kupić wszystko na raz.
PS. przy pierwszym na tym etapie to miałam już chyba wszystko kupione, łącznie z ubrankami na cały pierwszy rok maluszka
Ostatnia edycja: