reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka czerwcowej mamy

U nas na stronie szpitala jest lista co trzeba przynieść. Ale z tego co pamietam jest sporo mniej pozycji. Porownam sobie jutro, bo teraz to już nic mi sie nie chce oprocz spania ;)

Ostatnia edycja:
reklama
A pieluszki tetrowe - jak dziecko ulewa. Flanelowe / muślinowe żeby wyłożyć nią spód łóżeczka.

Ja jeszcze poduszkę do karmienia biorę.

A pieluszki tetrowe - jak dziecko ulewa. Flanelowe / muślinowe żeby wyłożyć nią spód łóżeczka.

Ja jeszcze poduszkę do karmienia biorę.
Tak spakowałam pieluszki.
Lista orientacyjna.
A ja i tak zamierzam rodzić w innym szpitalu niż 2 wymieniane tutaj...

Poród cc 06.06 i jeszcze nic nie mam typu pielęgnacja, body etc. Mam łóżeczko i wózek po pierwszym dziecku, torba nie spakowana - czy tylko ja jestem tak nieogarnięta?

Mam termin na 11 czerwca i dopiero wczoraj robiłam pierwsze zamówienie. [emoji23] jest jeszcze czas, miejmy nadzieje [emoji3]

Mam termin na 11 czerwca i dopiero wczoraj robiłam pierwsze zamówienie. [emoji23] jest jeszcze czas, miejmy nadzieje [emoji3]
O ja też na 11 czerwiec [emoji2] i też powtarzam sobie, że mam czas, malutki ma "nakaz" siedzenia w brzuchu do konca maja [emoji1] chyba, że urośnie zbyt duży hehe jak narazie 2550 z wczoraj [emoji1] a torba powoli się pakuje, niby wszystko mam, a ciężko mi się zmobilizować i pochować, jakoś sobie wmawiam, że im pozniej to zrobię tym później urodzę i na odwrót [emoji2] oszaleć ze mną można [emoji1]

Do góry