reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka czerwcowej mamy

reklama
Podpinam się pod pytanie bujaczkowe ;)
Spotkałam się z pozytywnymi komentarzami na temat firmy Ingenuity właśnie ;) I naiwnie ucieszyłam się "O, to już wiem co małemu kupię, przynajmniej nie będzie problemu tak jak z wyborem wózka "
Mhm... póki nie weszłam na ich stronę :D I teraz nie wiem: leżaczek bujaczek, huśtawka hybrydowa czy jakieś inne cudo? :) Mnie póki co najbardziej skłania huśtawka.

Ja też mam najprostszy. Przede wszystkim patrzyłam na to, żeby był lekki. Wkładałam w niego Mikołaja i mogłam przenosić do każdego pomieszczenia.

O takie coś:

1519462602-bdfc773d9eb8903f-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja zwróciłam na ten kinderkraft uwagę dlatego, że jest taki wielofunkcyjny, miałabym nadzieję że stojąc w salonie mógłby służyć jako kołyska / łóżeczko na dzienne drzemki.
W każdym razie jeszcze zobaczymy jak to wyjdzie :)

Ja poluje na aukcjach allegro i OLX teraz własnie na bujaczek Babybjorn, bo nowy ma wysoką cenę jednak.

Tutaj w Pytaniu na Sniadanie rozmowa o bujaczkach:

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
No i mnie zmobilizowałyście. Wyobraźcie sobie że zaczęłam tworzyć swoją listę wyprawkową. Zrobiłam sobie tabelkę w Excel i mam już na niej aż 3 pozycje [emoji41]

I uwaga. Mój tyłek się w końcu ruszył i udało mi się przejrzeć ubranka po Mikołaju. Mało tego. Ja je posegregowałam [emoji27]

Tryskam dumą! [emoji38]

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, mam taką sugestię, jakby któraś wypatrzyła gdzieś w necie na stronie z rzeczami dla dzieci, że akurat mają promocję, to dajcie tu znać na wątku "wyprawkowym", co? :)
Ja osobiście poluję na promocję na wózek i fotelik samochodowy.... Do czerwca może gdzieś się pojawi ;)

I jeszcze odnośnie sklepów z kołderkami, śpiworkami i wkładkami do wózka, widziałam w necie piękny zestaw do łóżeczka i dziewczyna mi odpisała, że zamawiała tu Link do: Fiu-Fiu by Magdalena Nowak Strona www niestety nie działa, na fejsie też nie ma zbyt dużo zdjęć, ale ten zestaw który widziałam był super! :)

Ostatnia edycja:
Do góry