reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka czerwcowej mamy

reklama
Widziałyście gdzieś fajne śpiworki do spania dla dzieci? Na razie mam na oku te na stronie mamo-tato.pl, ale może macie jakąś sprawdzoną firmę, która też je szyje i też takie ładne? :)
wszystkie śpiworki mam po starszym synu, kupowałam tutaj:
Link do: Sleepbags - Bedding

są różnej grubości, w zależności od pory roku, bardzo dobrej jakości i są śliczne :) cenowo to już trochę dużo wychodzi, niestety. jak kupowałam to mieszkaliśmy w Anglii, wtedy nie wydawały mi się tak drogie, no i jak się okazało to była inwestycja dla trójki ;), więc nie tak strasznie wyszło w sumie

IKEA miała tez całkiem fajne śpiworki w atrakcyjnych cenach, ale jak byłam ostatnio to nic ciekawego nie widziałam.
a na allegro też mnóstwo tego jest, np. te Link do: Śpiworek do spania,na wiosnę PREZENT NOWE WZORY

Śliczne te śpiworki z tego pierwszego linku to w ogóle...dobrze że nie potrafilabym z takiej strony zamówić bo jeszcze bym się skusiła!

Jakby któraś chciała kupić torbę do wózka, to widziałam że na tublu.pl mają 40% rabatu na torby... Jedną mam, ale taką bardzo dużą i zastanawiam się, czy się nie skuszę na inną :) Podobają mi się te z Babymel, wyglądają jak damskie torebki, a nie torby do wózka i to mi się w nich podoba...
edit: Dopiero teraz zauważyłam, że na Babymel jest rabat 10%, a te 40% które podane jest na głównej stronie to nie wiem czego dotyczy, bo jak na szybko przeleciałam wszystkie torby, to przy żadnej nie było takiego rabatu... No i tak się robi klienta w balona :/
W takim razie poczekam chyba, aż coś ciekawego pojawi się w TKMaxie, tam czasem rzucą fajne torby do wózka. I w naprawdę dobrej cenie!

Dziewczyny pozwoliłam sobie jeszcze raz napisać.
Mam do sprzedania sporo ubranek w atrakcyjnych cenach. Ceny są sporo niższe niż rynkowe, ale w razie czego możemy się dogadać. Ubranka są nowe, zostały jedynie wyprane. Rozmiary od 50 do 74.

Ubranka są pogrupowane w zestawy, ale proszę się tym nie sugerować, mogę sprzedać również na sztuki to co kogoś zainteresuje, w razie czego zmienię aukcję. Im więcej rzeczy by zostałoby kupionych tym niższą cenę jestem w stanie zaproponować. Zależy mi na sprzedaży więc na pewno się dogadamy. Sprzedaję też m. in. kocyki, butelkę, pozytywkę a' la Szumiś itd. Zapraszam
usmiech.gif

Link do: Przedmioty użytkownika zulti - Allegro.pl

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    119,2 KB · Wyświetleń: 67
  • hmprod.jpg
    hmprod.jpg
    55,7 KB · Wyświetleń: 62
  • pinokio-happy-day-ogrodniczki-czarne-76943-e49cbe1c.jpg
    pinokio-happy-day-ogrodniczki-czarne-76943-e49cbe1c.jpg
    93,6 KB · Wyświetleń: 66
  • hmgoepprod.jpg
    hmgoepprod.jpg
    60,4 KB · Wyświetleń: 65
  • pinokio-happy-day-body-rozpinane-z-dlugim-rekawem-trojkaty-76889-c8a4f985.jpg
    pinokio-happy-day-body-rozpinane-z-dlugim-rekawem-trojkaty-76889-c8a4f985.jpg
    60,9 KB · Wyświetleń: 67
  • pinokio-north-pajac-niebieski-77007-3d48a9c3.jpg
    pinokio-north-pajac-niebieski-77007-3d48a9c3.jpg
    63,7 KB · Wyświetleń: 59
  • IMG_20180305_160640.jpg
    IMG_20180305_160640.jpg
    46,4 KB · Wyświetleń: 66
  • IMG_20180305_162123.jpg
    IMG_20180305_162123.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 69
  • IMG_20180305_162208.jpg
    IMG_20180305_162208.jpg
    81 KB · Wyświetleń: 63
Jakby któraś chciała kupić torbę do wózka, to widziałam że na tublu.pl mają 40% rabatu na torby... Jedną mam, ale taką bardzo dużą i zastanawiam się, czy się nie skuszę na inną :) Podobają mi się te z Babymel, wyglądają jak damskie torebki, a nie torby do wózka i to mi się w nich podoba...
edit: Dopiero teraz zauważyłam, że na Babymel jest rabat 10%, a te 40% które podane jest na głównej stronie to nie wiem czego dotyczy, bo jak na szybko przeleciałam wszystkie torby, to przy żadnej nie było takiego rabatu... No i tak się robi klienta w balona :/
W takim razie poczekam chyba, aż coś ciekawego pojawi się w TKMaxie, tam czasem rzucą fajne torby do wózka. I w naprawdę dobrej cenie!
no i po co linkowałaś te torby ;)? teraz się będę zastanawiać, czy może by się nowa nie przydała :p też mi się podobają te babymel, na nie jest 15% rabatu...

reklama
Do góry