reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wybieramy wózeczki

Hello, rodziłam w maju, kupiłam sobie bomba wózek, ale niestety mamy małe autko i nie możemy sie zapakować, musiałam albo zmienić samochód albo kupić mniejszy wózek, więc kupiłam juz spacerówkę (polecam Peg Perego Venezia). Sprzedaje swój wózek, Peg Perego gondola, spacerówka i fotelik 0-13 kg, wszystko w jednym kolorze, granat z białym, bardzo wygodny dla dziecka, olbrzymia gondola co sprawdzi się zimą, duże pompowane koła, gratis parasolka i pokrowce na koła. Moja siostra rodzi w listopadzie i ma identyczny wózek bo wiadomo, ze dziecko zimaąbedzie grubo ubrane i przykryte wiec musi się mieścić i mieć wygodnie w gondoli.Cena 1400 za wszystko do uzgodnienia, odbiór Warszawa, Skierniewice, Łowicz, zdjęcia dodam jutro. mail aroter@o2.pl, zdjęcia prześle na e-maile

reklama
Hej dziewczęta

w sobotę jadę do Częstochowy do sklepu firmowego deltimu oglądać xlanderka,
gdyby któraś chciała coś wiedzieć o sprzęcie deltimu to się dowiem ;D

No to wstawiam zdjątka wózeczka Mariczki :) Mam go już w domku!!!! ;D

Tak wygląda z gondolką (tylko sierota jestem i dopiero jak zdjęcia zgrałam zauważyłam że niedokładnie założyłam materiał na gondolkę i wyszło takie białe obicie :( )

Gondolka w zbliżeniu bez materiału ochronnego

Spacerówka (samo siedzisko bez budki i pałąka)

Spacerówka z pełnym oprzyrządowaniem :)

Stelaż z wpiętym fotelikiem Maxi Cosi

Fotelik Maxi Cosi Cabrio w zbliżeniu. Mnie podobał się bardziej inny kolor ale na ten zawziął się mój mąż że najlepiej kolorystycznie do reszty pasuje, no a jak się facet zaprze to nie ma siły ;) Chociaż szczerze mówiąc faktycznie kolorystycznie ten najlepiej pasował :) :) :) ale mnie się taki troszkę smutny wydaje... Przynajmniej nie będzie się łatwo brudził  :p

Ines bardzo mi się podoba ten wózeczek. Sama począkowo tez chciałam go kupić. Jednak budka skladała się wg mnie za glośno i nie było w niej wywietrznika ani zadnego okienka, dlatego go nie wybrałam.
W każdym razie prezętuję się pieknie.

Gratuluję zakupu

Mała_Mi ja brałam pod uwagę tyle wózków i tylu opinii się nasłuchałam/naczytałam że w rezultacie pomimo wad jakie wymieniasz (chociaz akurat brak okienek w budce słyszałam jako zalete bo dziecku w oczka nie świeci - rzecz względna wada/zaleta ;)) wygrał ten wózeczek :laugh: Inne wózki miały inne wady nie da się dobrać 100% ideału... Mnie zależało na dużej gondoli, duzych dobrze amortyzowanych kołach, przekładanej spacerówce (moze byc przodem lub tylem do mamy), podnóżku, pałąku przy spacerówce i jeszcze wiele inncyh rzeczy brałam pod uwagę które teraz już trudno mi przypomnieć sobie :) Najwięcej moich wymagań spełnił właśnie ten wózeczek i dlatego go wybrałam :) Jesłi chodzi o wyglad to byly inne które podobały mi sie bardziej :) Najwazniejszy byl dla mnie komfort dzidziusia :) Chociaż i tak uważam że bardzo ładny jest ten Jaguar :)

No i na koniec życze Wam udanych wyborów i mam nadzieję że uda nam się tak podobierać wózeczki żeby każda ze swojego była zadowolona :)

Ines bardzo fajny wózeczek - co to za model ?

My rozważamy zakup x-landera tylko niewiemy czy model x1 czy xa ???

i tu moja prośba Renik jakbyś się mogła w Częstochowie zapytać o ceny tych wózeczków :) a jaki model chcecie kupić?

Ines wozeczek rewelacyjny .. tylko cena troche mniej :D

My obstajemy nadal przy Tako :) po przyjezdzie z wakacji idziemy zamowic do sklepu :)

Hej dziewczyny
Loja - jasne że zapytam, my własnie chcemy xlandera x1 w zasadzie tatuś Emilki sie na niego uparł, więc na pewno o ceny zaoytam z tego co czytałam na stronce deltimu to jak się tam już przyjedzie to dostaje się jakąś teczkę z informacjami i karte rabatową. W sklepie kosztuje ok 1400 z gondolą i jedziemy tam żeby porównać ceny, mam nadzieję, że taniej. ;D

reklama
Renik dzięki i czekam na info , jakbyś mogła się jeszcze zapytać ile będzie kosztował model XA bo jeszcze dokońca się nie zdecydowaliśmy który kupimy :) :) :) :)

Do góry