reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wybieramy wózeczki

reklama
Monisia my tez :D ... dzisiaj ogladalam wlasnie w sklepie ... jestem zachwycona .. w sklepie byl tylko ten kolor co Wy wybieracie .. ale nie ma problemu z zamowieniem konkretnego kolorku :) chcemy cos z niebieskim :D  .... ile u Was kosztuje ?? u Nas 670 zł :)

Monisiu my kupiliśmy od dziewczyny z BB z Giełdy za 350 zł. + koszt przesyłki!!!! Śliczny i wcale niezniszczony, używany niecały rok!!! :laugh:

aaaahia ... a no to super :) ... my bedziemy zamawiac dopiero we wrzesniu :) ... nawet zeby mial byc po pordzie .. nie szkodzi :) ...aczkolwiek nie powiem ... juz bym go mogla miec .. pewnie bym po domu jezdzila nim :D :D :D ;)

Czesc mamuski
Mam juz furke dla naszego maleństwa :)
Tak jak wybrałam wcześniej Implast Volant 3
Kolorek śliwkowy tak jak na zdjęciu. Byłam z mamą wybierać i ona mnie namówiła na ten kolor. Wg niej jest oryginalny i elegancki :) Ja myślałam o czerwonym, ale mama mnie przekonała, ze ten ładniejszy.

20qdnbq.jpg

20qdnih.jpg

Mała Mi gratuluję zakupu ślicznego wóżeczka ;) ;D Ja też zdecydowana jestem na Volanta, tylko teraz zaczynam mysleć czy aby na pewno 4 kołowy czy może 3 kołowy ::) Do tej pory jakoś tak nie byłam przekonana do 3 kołowców ale Volant podoba mi się i taki i taki ::) Mam jeszcze czas na decyzję, bo chyba po wóżek wybierzemy się nie wcześniej jak za miesiąc ;)

Nadia, ja tez na początku myslałam ze nie chce trójkołowca, ale ten Volatn 3 jest tak na prawde czterokołowcem o wyglądzie trójkołówca. W zasadzie jak pojechałam kiedys z mężem oglądac wózki i przejechalismy sie po sklepie trzykolowcem to stwiedzilismy ze tak sie wspaniale je prowadzi i ze wzgledu na to, na pewno kupimy wózek z trzema kólkami.
Ja początkowe tez brałam pod uwage Volanta 4 bo tak samo ja Volantem 3 jeździ sie niem rewelacyjnie, ale moja kuzynka mi powiedziała ze jej sie kojarzy z wózkiem inwalidzkim ::) i mnie zniechęciła.Mnie osobiście podobały sie oba, bo oba super się prowadzi.

Mala_Mi - ladniutki :)

ja bede zamawiac gdzies pod koniec sierpnia. juz wiem, w ktorym sklepie jest najtaniej i zamowie caly pakiet wozek + fotelik + adaptery do wozka na fotelik :)

Mała_Mi ladny wozeczek :) ... bardzo mi sie podoba kolor :)

A my dzisiaj zakupilismy wanienke ... ogladalam tez krzeselka dla niemowlakow ... tzn, ni to krzeselka ale bardziej lezace ;) ... chcemy taki zakupic, ale to dopiero po porodzie napewno :)

reklama
ja wozeczek na pocztaku wrzesnia bede kupwac, bo dzis dzwonilam do sklepu i pani mi powiedziala, ze emmaljunga wprowadza nowe kolory pod koniec sierpnia. ma to same plusy, bo moze w nowej kolekcji beda ladniejsze kolorki, a jak nie, to kupie ze starej, ktora z kolei bedzie na pewno przeceniona :D

Do góry