Kasia 2005 - wozeczek sliczny i fotelik rowniez. Widze ze duzo dziewczyn kupuje wozeczki takie juz bardziej nowoczesne, sa bardzo ladne, tutaj to prawdziwy bum i na ulicach widac rozne ciekawe wzory. Ja juz nie moge doczekac sie kiedy zobacze wozeczek dla mojego synka, a bedzie to dopiero po porodzie gdy moi Rodzice przyjada tutaj do mnie. Ustalilismy ze fotelik kupujemy jednak Maxi-cosi ale raczej bez tej dodatkowej miski, Maz mial go kupic jak bede juz w szpitalu ale widze ze juz go bardzo nosi i powiedzial ze chyba w tym tygodniu pojedzie i kupi. Widac ze u Tatusiow tez juz pojawiaja sie oznaki niecierpliwosci i szykowania wszystkiego aby bylo juz gotowe.
reklama
ja kupuję wózeczek firmy tako . Mąż mojej przyjaciółki handluje tymi wózkami, oglądałam i są naprawdę ładnie wykonane, wygodne i eleganckie. Jeszcze nie wiem na jaki kolor się zdecydować, bo jest parę które mi się bardzo podobają. Polecam stronkę www.wozki.einet.pl, jakby któraś dziewczyna była zainteresowana to moim październikóweczkom mogę załatwić kupon rabatowy .
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Wózeczek dla naszej Zuzi stoi już w naszym pokoiku!!!!! My zdecydowaliśmy się, tak jak pisałam wcześniej na Tako Natalia, kolor bordo ecri - jest naprawdę super i wszystkim się bardzo podoba!!!! :laugh: Wygląda nawet dużo lepiej niż na zdjęciach!!!! Polecamy :laugh: :laugh:
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Blubery - ja mam zamiar kupić też wózek firmy Tako - myślałam o city voyager - u nas w hurtowni kosztuje 790 zł a jak kształują sie u Was ceny tego wózka bo z tego co sie orientowałam to nie dużo - bo może nie ma sensu kupon rabatowy
PaulinaAnna
A ja w poniedzialek kupilam wozek firmy Graco-Mirage Plus Travel System. Jest to spacerowka wraz z krzeselkiem samochodowym. Musze jedynie dokupic do niego spiworek na zime. Tutaj w NL zadko spada temperatura ponizej +2 C dlatego podjelam decyzje ze glebokiego nie kupujemy. Jedyny minus to fakt ze jest jeden poziom ustawienia spacerowki oparcia, a reszta jest super. Wybralam bardzo odwazny kolor ( jak to nazwala sprzedawczyni) bo blekitny z wykonczeniami pomaranczowymi. Mam nadzieje ze w praktyce sie sprawdzi
http://www.graco.fr/product/wheels/travelsystems/miragets/
http://www.graco.fr/product/wheels/travelsystems/miragets/
Agnieszkoja akurat dowiadywałam się o wózki tako kiddy i natalia ceny 690 i 699, nie płacisz kosztów przesyłki i możesz otrzymać rabat 5 %. Z tego co oglądałam na stronach to voyager jest podobny, ale ja na żywo widziałam tylko te dwa, o których piszę, więc nie mogę się wypowiedzieć o tym voyagerze.Mi osobiście bardzo podoba się model natalia i prawdopobnie właśnie na taki się zdecyduję.
Agnieszka18
Blubery - Dowiadywałam sie o wózki - z tego co pamiętam Natalia i ten drugi był jakieś 100 złotych tańszy od voyagera w związku z tym nie ma sensu bawić sie w kupony tym bardziej że ja kupuję od dystrybutora i nie muszę czekać na przesyłkę - sama sobie odbieram zamówiony model - jeśli kolor jest jakiś "dziwny" i rurki kolorowe to czeka się około 14 dni
Tak więc dziękuję za propozycję kuponu rabatowego
Tak więc dziękuję za propozycję kuponu rabatowego
Agnieszko napisałam na forum o tych wózkach, bo sama ostatnio rozglądałam się za wózkami i u nas w sklepach te modele kosztują od 830 zł w zwyż, więc cena zaoferowana przez koleżankę jest dla mnie bardzo atrakcyjna, ale przecież skoro masz w swoim mieście dystrybutora to na pewno ceny będą porównywalne. pozdrawiam wszystkie Październikówki i mam nadzieję, że macie mniejszy dylemat z wyborem koloru niż ja .
Agnieszka18
Blubery - jescze raz dziękuję za ofertę kuponu rabatowego - może któraś z nas chętnie przyjmie - ja ze swojej strony oferuję pomoc w dojechaniu do dystrybutoraw Bielsku - Białej ( bo mimo że jestem z BB znalezienie go graniczyło z cudem)
Jeśli chodzi o kolorki mój wózeczek będzie żabką - ciemno zielony z dodatkani jasno zielonymi i zielonymi rurkami - to postanowione i zaakceptowane przez siostryczkę maluszka - ma decydujący głos w wybieraniu ciuszków, imion i koloru wózka - jak tylko wózek będę miała w domku to oczywiście się pochwalę ;D ;D ;D
Jeśli chodzi o kolorki mój wózeczek będzie żabką - ciemno zielony z dodatkani jasno zielonymi i zielonymi rurkami - to postanowione i zaakceptowane przez siostryczkę maluszka - ma decydujący głos w wybieraniu ciuszków, imion i koloru wózka - jak tylko wózek będę miała w domku to oczywiście się pochwalę ;D ;D ;D
reklama
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
Sprzedam wózek Peg Perego http://www.allegro.pl/item123535637_peg_perego_komplet_z_fotelikiem_gratisy_.html
Tylko na maila aroter@o2.pl lub gg 1833540
Tylko na maila aroter@o2.pl lub gg 1833540