reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Pata, niestety cos w tym jest. Im bardziej sie chce tym mniej sie udaje :-( sama pamietam ile przeryczalam, ale musisz wierzyc, ze sie uda tylko musicie swoje odczekac. Jesli nie uda sie za 4-5 ms wtedy zacznijcie sprawdzac czy wszystko ok

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Tak samo moj narzeczony powiedzial, przyjdzie na nas czas :/ i ze moze bysmy do psychologa poszli,bo co miesiąc jest to samo,ja dostaje @ i caly dzien diabli bierze,bo ja leżę placze i z nikim nie chce nawet rozmawiać :(

Tak samo moj narzeczony powiedzial, przyjdzie na nas czas :/ i ze moze bysmy do psychologa poszli,bo co miesiąc jest to samo,ja dostaje @ i caly dzien diabli bierze,bo ja leżę placze i z nikim nie chce nawet rozmawiać :(
Rozumiem Cie silne pragnienie bycia mama:)
Ale naprawde musisz wyluzowac psychika blokuje cos
:*
A jak sie uda tak jak Inia pisze za kilka mies to do gina ;*

Chcialabym :') wszyscy mowia,ze nie ciaza to najgorszy okres bo trzeba latac po lekarzach,ale jestem innego zdania,az czekam na ten moment kiedy bede mogla isc do lekarza ze swiadomoscia ze jestem w ciazy i patrzec jak rosnie we mnie ta malenka istotka. To musza byc cudowne chwile

Pata, jeden dzien! To i tak sie szybko zbierasz ;-) staraj sie luzowac, choc wiem, ze SIE NIE DA.
Ja sobie jak mantre powtarzalam, ze przeciez tyle dzieci sie rodzi to i ja kiedys urodze, przeciez skads sie biora

Jeszcze do konca sie nie pozbieralam,zazwyczaj @mi pomagala,bo tak mnie brzuch bolal ze nie moglam o niczym innym myslec,jak o tym zeby przestalo bolec :/ a zaraz po byla nowa nadzieja,chociaz w tym cyklu i tak malo o tym myslalam bo duzo pracy mialam

Uwielbialam byc w ciazy i az mi zal, ze juz nie bede. Mimo dolegliwosci to super stan :-)
Wszystko przed Toba :-)

Ja tez tesknie czasem :)
Nieraz jak idzie jakas kobieta z brzuchem to nie wierze ze w ciazy bylam takie to jakies teraz nierealne xD
Czekanie na wizyty kopniaki bicie serduszka ;p ahh
Połowę sie nie czulam jak w ciąży tylko pozniej troche sie mialam strachu ze nie miara ale to nic z malym tylko z mojej str
Później dopiero plecy mnie zlapaly zgaga i brzuch jak na okres
No i malo przytylam i mialam taka mala pileczke co uwazam za duzy plus
I mimo ze z malym od urodzenia nie mam żadnych problemow to nikt mnie teraz nie namowi ma drugie gdzies za 4 ..5 lat dopiero
Natrazie on mi wystarczy i skupiam sie na nim
Nie wyobrazam sobie rok po roku mega odpowiedzialność bo to juz nie to samo co 1 no i finanse tez.
Aaaa i boje sie byc w ciąży jak sobie przypomnę bol porodowy brrrr....haha :D
Ale Ty India kiedys pisałaś ze jak pierwszy szybki to drugi jeszcze szybszy haha
Dobrze jakby znieczulenia byly wszędzie dostępne :p
A sie rozpisalam

reklama
Do góry