reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Pata zrób test. Jesteś potem rozczarowana bo sobie dużo rzeczy przypisujesz do ciąży a najlepiej jak się zrobi test i wszystko jasne. Nie przed terminem @ :) idź do apteki kup test nasikaj i wstawianie zdjęcie dwóch kresek :) trzymam kciuki.

Sent from my PRA-LX1 using Forum BabyBoom mobile app

Planowalam jutro :( i szczerze mowiac to sie boje :((

Pata Kulka ma racje szoruj po test jeszcze dzisiaj widzę tutaj dwie kreski ..:D
Mnie bolal brzuch jak na okres w ciazy :)
Na poczatku i od polowy :)
To normalny objaw jak nic innego sie nie dzieje macica caly czas rośnie więc moze byc i na @ i na ciaze jakby co:)

Chyba jednak wracamy do punktu wyjscia.. zaczal troche pobolewac mnie brzuch ,nie tak samo jak w czasie i przed @ ,znacznie mniej boli ,ale jednak boli.. :( czyli pewnie @ przyjdzie, chociaz ciagle jest duzo tego mlecznego sluzu, co chwila sprawdzam czy to nie @ :/

Zaraz zaczne wszystko przypisywac sobie do tego... :| jesli do jutra nic sie nie zmieni i @ sie nie pojawi to robie test juz bez czekania

Moga byc zawroty, ale nie wiem czy to tak wczesnie juz. Zreszta zawroty to mozna i bez ciazy miec ;-)
Lepiej sie nie doszukiwac :-)
Rob rano test [emoji16] licze, ze @ nie przylezie [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Pata przeciez Ci pisalam ze w ciazy tez boli bo macia rosnie ona ma kilka gram a do porodu kilo wiec zobacz.
Ja nieraz mialam takie bole ze spac nie moglam serio jak na okres ..oczywiście lekarz sprawdzał mowil tez ze osoby szczuple to czuja bardziej :)
Wiec moze a noz rosnie;)
Ja bym poszla po test bo oszalejesz :)

Do góry