reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Jeszcze nie rozszerzalam diety, jutro mam zamiar dac mu troche kaszy.

Olcia to nie jest tak ze ja chce zrezygnować z kp, po prostu ja mam jeszvzw jedno dziecko które po calym dniu tez chce troche sie do mamy poprzytulac. Ja w nocy karmie co 1,5-2 godziny, w dZień podbnie tylko raz dziennie daje mu coś innego ale najbardziej potrzebuje tego czasu między 19-22

Tosia od 19:30 woła mamusiu kiedy bedzie moja kolej zebys sie mną zajęła a ja odpowiadam tylko zaraz zaraz. I od tej 19:30 obudził sie juz 3 razy i 3 razy wisial na cycku

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anka ja rozumiem nie napisalam nic takiego :-)
Spróbuj dac mu kasze jak Ci Kulcia poradzila moze pójdzie spac:)
Ile maly Ci zawsze je ?
Bo watpie ze dziecko co chwile na piersi od 19 do 22 i jest glodne on ma maly zoladek ale to tylko tak z mojego punktu widzenia.
Dawalas mu juz kaszke jakas.?

Dawalam kilka razy taka mleczno-ryzowa po 4 mcu.

On juz mi tak ładnie spal w nocy a teraz to jakas tragedia

Aha przepraszam przeczytałam oprocz cyca i butelki to myslalam ze pil jeszcze butle
Czssami to płakać mi sie chce bo daje mi nieźle popalić.
Taki wyczekany i wychuchany a łobuz okropny

Aż ostatnio juz przechodzily mi przez glowe mysli zeby zapalić fajka i mieć te 5 minut tylko dla siebie

Czssami to płakać mi sie chce bo daje mi nieźle popalić.
Taki wyczekany i wychuchany a łobuz okropny

Aż ostatnio juz przechodzily mi przez glowe mysli zeby zapalić fajka i mieć te 5 minut tylko dla siebie

no masz synka wymagajacego
Ale nie pisz tak;*
To na pewno nie bedzie trwało wiecznie

A nie ma Ci kto go wziąć np na spacer? Na pol godziny choćby

Ostatnia edycja:
Aniu masz ciezko ale na pewno dasz rade przetrwacie to razem i pozniej bedziesz mu opowiadac jaki łobuziak z niego byl [emoji7]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Drugi dzien spoznienia ! :surprised::-D wczoraj kilka razy zakulo mnie podbrzusze bardziej jajniki jakby,ale bez zadnych skurczy jak przed @ :) czy tym razem los sie do mnie usmiechnal? :))

Do góry