reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
U nas nadal katar u kaszel. Do poniedziałku antybiotyk. Ja juz lepiej tylko ta Adka...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny co na kolacje dla bobasa 5,5 mca oprócz cycka i butelki?
Od 19 do 22 moge nie chowac cycka.... zasypia po 20 i co chwile budzi sie i szuka cycka. Zaczynam wymiekac

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Anka ja bym dawala pierś nie wiem jak dziewczyny.
Moze skok ma moj tez mial takie odpaly tzn nigdy mi tyle nie wisial pod rzad ale czasem ma w nocy zje a jak zabiore to sie awanturzy i muszę mu dac cyca cyca i spi;p
Raz mu zrobiłam kasze jak jeszcze butelkę tolerowal mysle o pewnie przespi pol nocy ta...pospal pol godziny i sie obudził dalam pierś i spal tazke to sie nie sprawdza ze kasza na dłużej zapcha. ;)
Wydaje mi sie ze Bartek nie jest głodny...
A moj maly ma na imię Tomasz jakos nie mam przekonania zeby tu fotki wrzucać wysylam znajomym na messengerze ;)

reklama
Do góry