dzwoneczek85
Fanka BB :)
Dora jak tam maz dał radę z Franiem ?
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też tak mam Czasem trzeba podłogę wycierac a czasem dętkiMi tez czasem jeszcze skapnie ze bluzka mokra albo jak karmie to z drugiego poleci:-)
super sobie poradzili Muszę ich częściej zostawiać jak się tylko okazja trafiDora jak tam maz dał radę z Franiem ?
BiedulkaU nas nadal katar u kaszel. Do poniedziałku antybiotyk. Ja juz lepiej tylko ta Adka...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
W poniedziałek skończyła już 6 tygodni właśnie ale ona tak ma od zawsze. Już się do tego przyzwyczaiłamTo u mnie też do teraz się tak czasem leje że wkładka nawet nie pomaga Wiki musisz przetrwać. A może to ten kryzys 6 tygodnia ? I temu ciągle też wisi na cycu . Ile Wiki ma ?