reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dora ja też staram się stosować tę zasadę. Olewam wszystko i robię po swojemu. No ale wiadomo czasem miarka się przebierze i człowiek się wkurzy.
U mnie też mieszkanie lśni. Już chyba wszystko na ostatni guzik zapięte :)
Ola ja nie znam to nic Ci nie polecę niesttey

reklama
Kurcze wzielam się za sprzątanie i odkurzalam i nagle poczulam jak mnie prad kopnął. Myślicie ze to moglo zaszkodzic Malenstwu? Strasznie sie zdenerwowalam.

Wiktoria chyba nic złego nie powinno się stać. Ja bym na Twoim miejscu sprawdziła ciśnienie i tętno i jak będzie ok to będzie ok

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie od góry brzucha jakoś tak piecze, jakby zaraz w środku miało mi się coś rozerwać.
Czuję pod palcami twardo więc chyba siedzi tak wysoko i napiera.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki, tylko żebym jeszcze miała jak sprawdzić. Dzwonilam do męża i on twierdzi ze wysokie napiecie musiałoby pierdzielnac żeby zaszkodziło. I dziś jest ten dzień ze skuszę sie na jego usg. Chyba pierwszy raz taka panika w ciąży.

Wiki myślę że mąż ma rację, ale pewnie że tak podejrzyj maluszka.

Mój szkrab dziś miał czkawkę, czytałam o tym ale jakoś nie umiałam sobie wyobrazić i od dziś wiem jak to jest :)

Wiki sprawdź na usg,będziesz spokojniejsza :) Ale też myślę,że mąż ma rację :)
Dora moja Ada dostała czkawki ostatnio na KTG. Myślałam,że się to urządzenie zepsuło i zadzwoniłam po pielęgniarkę i ona mi dopiero uświadomiła,że to tylko czkawka :)

reklama
No tak ale na usg bedzie widac serduszko bijace, dziecko i ruchy ale parametrów nie sprawdzę jak u lekarza. Tak sie martwie ze zagryzam mieso czekolada z nerwów. A odkurzacza to chyba do sierpnia nie dotknę.

Do góry