reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dora ja też staram się stosować tę zasadę. Olewam wszystko i robię po swojemu. No ale wiadomo czasem miarka się przebierze i człowiek się wkurzy.
U mnie też mieszkanie lśni. Już chyba wszystko na ostatni guzik zapięte :)
Ola ja nie znam to nic Ci nie polecę niesttey

reklama
Kurcze wzielam się za sprzątanie i odkurzalam i nagle poczulam jak mnie prad kopnął. Myślicie ze to moglo zaszkodzic Malenstwu? Strasznie sie zdenerwowalam.

Wiktoria chyba nic złego nie powinno się stać. Ja bym na Twoim miejscu sprawdziła ciśnienie i tętno i jak będzie ok to będzie ok

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie od góry brzucha jakoś tak piecze, jakby zaraz w środku miało mi się coś rozerwać.
Czuję pod palcami twardo więc chyba siedzi tak wysoko i napiera.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki, tylko żebym jeszcze miała jak sprawdzić. Dzwonilam do męża i on twierdzi ze wysokie napiecie musiałoby pierdzielnac żeby zaszkodziło. I dziś jest ten dzień ze skuszę sie na jego usg. Chyba pierwszy raz taka panika w ciąży.

Wiki myślę że mąż ma rację, ale pewnie że tak podejrzyj maluszka.

Mój szkrab dziś miał czkawkę, czytałam o tym ale jakoś nie umiałam sobie wyobrazić i od dziś wiem jak to jest :)

Wiki sprawdź na usg,będziesz spokojniejsza :) Ale też myślę,że mąż ma rację :)
Dora moja Ada dostała czkawki ostatnio na KTG. Myślałam,że się to urządzenie zepsuło i zadzwoniłam po pielęgniarkę i ona mi dopiero uświadomiła,że to tylko czkawka :)

reklama
No tak ale na usg bedzie widac serduszko bijace, dziecko i ruchy ale parametrów nie sprawdzę jak u lekarza. Tak sie martwie ze zagryzam mieso czekolada z nerwów. A odkurzacza to chyba do sierpnia nie dotknę.

Do góry