reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja to w ciazy się tak denerwowałam, że hej. Masakra.

Dora 24 klucze dostajemy ale ze to piątek to w sobotę się przeniesiemy. I juz :)

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
O to Kulcia już niedługo :) Ja zanim kupiliśmy to mieszkanie w którym jesteśmy teraz to średnio 2-3 razy do roku się przeprowadzałam jakoś tak wychodziło. Ale teraz to już chyba osiedliśmy tu na dłużej :) Dobrze nam tu :)

Dora najważniejsze ze wszystko z dzidzia w porzadku chciaz cie rozumiem bo czasem tez czulam niedosyt po wizycie.

Ale Wam.zazdroszczę ze mezowie sprzątają, moj kiedys jak mial mniej fuch to podlogi ogarnial. Teraz pracuje praktycznie od pon do pt od rana do wieczora i w wiekszosci sobote do południa na fuchach. Dzis poszedl.na 14 do pracy. Takze sprzatam ja. No wiadomo jak bylam w szpitalu to mieszkanie na powrot blyszczalo :-)

relgh371tsldyf8u.png

Ja to sie w sumie tak na poważnie jeszcze nie przeprowadzalam. Bo po slubie to tylko na kilka miesięcy do teściowej wiec wzięłam tylko trochę ciuchow. Potem do tego naszego mieszkania no ale to byly początki wiec duzo rzeczy nie mieliśmy a po za tym to tu gdzie mieszkalam przed ślubem z rodzicami wiec ja tylko po swoje rzeczy na dol schodzilam :-) teraz dopiero jak sie wybudujemy to bedzie powazna przeprowadzka :-)

relgh371tsldyf8u.png

Dora no cały czas staram sie nie denerwować, ale moja mama jednak potrafi mi ciśnienie podnieść. Na szczęście w ciągu godziny mi ciśnienie zeszło ;)

India no dlatego uwielbiam weekendy, ale jutro mój znowu jedzie i teraz mam dylemat czy iść znowu do rodziców ;/ z jednej strony bym została u siebie a z drugiej sie zastanawiam czy to bedzie rozsądne ehh mój M mowi, żebym szła.

Mój tez nigdy nie sprząta, ale sama go tego nauczyłam ;p juz mieszkanko błyszczy, na spokojnie mogę iść rodzic, jak sie Jasio zdecyduje wyjść hihihi :D

No jeszcze jutro tylko pościel zmienię w sypialni ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tez sie tak denerwowałam w ciazy strasznie a beczalam co 2 dni , taki rytuał [emoji3][emoji3][emoji3]
Nie znacie jakieś fajnej strony z kapelusikami i czapeczkami dla dzieci na wiosnę ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry