reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wiki najważniejsze że wszystko ok i że się czekolady i mięsa to zdrowo magnez i żelazo dostarczyłaś dzidzi :)

reklama
Wstawiam najprawdopodobniej ostatnie zdjęcie brzuszka, bo nie wiem czy jeszcze bede robić ;p

U znajomych byliśmy, za chwilę Meżuś jakiś film włączy i bedziemy sie relaksowac ;)

spokojnej nocy ;)

1487450725-aaaaaa.jpeg

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny, wciąż podczytuje wasze wpisy ale jakoś niezręcznie mi było pisać cokolwiek bo wydawało sie, że tak dużo czasu mam jeszcze... we wtorek usg prenatalne, a 5marca zaczynam drugi trymestr [emoji848]kiedy to zleciało?
Dopiero co brzusio sie pokazał [emoji5], za to od razu solidny [emoji6]
d7a8a9e7ca4d7cffd138e2326002ba49.jpg

f2w3rjjgpsehityp.png

Wiki ufff to dobrze, że z maluszkiem ok:)

Nuśkaaa piękny brzuszek:)
Mamą się nie przejmuj, dobrze ,że masz kogoś kto Cie przytuli.

Lee noo rzeczywiście coś tam widać aczkolwiek malutki. Nasza Wiki też ma taki malusi, a już 16+:)

Anka ja w ciąży czułam ciągnięcie w okolicy pępka. Dość nie typowe, bo na wrześniówkach nikt nie miał podobnego. Doktorka powiedziała, że to wiązadła.

Viola, ja to kurde zamówiłam rozmiar L i są mega duże te buty na nią. Teraz zamówiłam drugie, M i opaskę na główke. Oby doszło do kwietnia.

Kasia dzieci tak mają, że na pewnym etapie biorą stópki do buzi. To mega słodkie[emoji7]

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde mój to leń, czasem sprzątnie. Ale ja go nie ganiam. Mam podobną taktykę do Kulci[emoji12]

Kulcia ależ jestem ciekawa nowego mieszkanka:)

Ja w ciąży miałam stres przez 9 miesiecy, nocami wyłam w dzień też się zdarzało. Ahhh ciepsko było.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ło matko jak mi gorąco. Normalnie zaraz się roztopie. Siedzieć przy otwartym oknie :)

Kurde z Tosia w ciąży chyba nie miałam takich dziwnych akcji :)

Dziś mój Z miał urodziny, a jego siostra napisała do mnie na fb żebym przekazała mu życzenia. Odpisałam jej ze chyba jaja sobie robi i jak chce mu złożyć życzenia to niech niego zadzwoni albo napisze SMS. No i ona się strasznie zdenerwowala.... I teraz zastanawiam się czy może ja to źle odebrałam i teraz tak się robi?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry