reklama
Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
Dora ale razem to srednie połączenie
Czuje sie jak wariatka ze tak spanikowalam.
Czuje sie jak wariatka ze tak spanikowalam.
Anka_32
Wzięłam nospe i mi ulżylo. A może to jelita? Po tej nospie popierdzialam troxhe i jest lżej
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Nuśkaaa
Wstawiam najprawdopodobniej ostatnie zdjęcie brzuszka, bo nie wiem czy jeszcze bede robić ;p
U znajomych byliśmy, za chwilę Meżuś jakiś film włączy i bedziemy sie relaksowac
spokojnej nocy
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
U znajomych byliśmy, za chwilę Meżuś jakiś film włączy i bedziemy sie relaksowac
spokojnej nocy
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Wiiktoriiaaa
Ale brzusio ❤
Cześć Dziewczyny, wciąż podczytuje wasze wpisy ale jakoś niezręcznie mi było pisać cokolwiek bo wydawało sie, że tak dużo czasu mam jeszcze... we wtorek usg prenatalne, a 5marca zaczynam drugi trymestr [emoji848]kiedy to zleciało?
Dopiero co brzusio sie pokazał [emoji5], za to od razu solidny [emoji6]
Dopiero co brzusio sie pokazał [emoji5], za to od razu solidny [emoji6]
KasiaMarysia23
Wiki ufff to dobrze, że z maluszkiem ok
Nuśkaaa piękny brzuszek
Mamą się nie przejmuj, dobrze ,że masz kogoś kto Cie przytuli.
Lee noo rzeczywiście coś tam widać aczkolwiek malutki. Nasza Wiki też ma taki malusi, a już 16+
Anka ja w ciąży czułam ciągnięcie w okolicy pępka. Dość nie typowe, bo na wrześniówkach nikt nie miał podobnego. Doktorka powiedziała, że to wiązadła.
Viola, ja to kurde zamówiłam rozmiar L i są mega duże te buty na nią. Teraz zamówiłam drugie, M i opaskę na główke. Oby doszło do kwietnia.
Kasia dzieci tak mają, że na pewnym etapie biorą stópki do buzi. To mega słodkie[emoji7]
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Nuśkaaa piękny brzuszek
Mamą się nie przejmuj, dobrze ,że masz kogoś kto Cie przytuli.
Lee noo rzeczywiście coś tam widać aczkolwiek malutki. Nasza Wiki też ma taki malusi, a już 16+
Anka ja w ciąży czułam ciągnięcie w okolicy pępka. Dość nie typowe, bo na wrześniówkach nikt nie miał podobnego. Doktorka powiedziała, że to wiązadła.
Viola, ja to kurde zamówiłam rozmiar L i są mega duże te buty na nią. Teraz zamówiłam drugie, M i opaskę na główke. Oby doszło do kwietnia.
Kasia dzieci tak mają, że na pewnym etapie biorą stópki do buzi. To mega słodkie[emoji7]
KasiaMarysia23
Kurde mój to leń, czasem sprzątnie. Ale ja go nie ganiam. Mam podobną taktykę do Kulci[emoji12]
Kulcia ależ jestem ciekawa nowego mieszkanka
Ja w ciąży miałam stres przez 9 miesiecy, nocami wyłam w dzień też się zdarzało. Ahhh ciepsko było.
Kulcia ależ jestem ciekawa nowego mieszkanka
Ja w ciąży miałam stres przez 9 miesiecy, nocami wyłam w dzień też się zdarzało. Ahhh ciepsko było.
reklama
Anka_32
Ło matko jak mi gorąco. Normalnie zaraz się roztopie. Siedzieć przy otwartym oknie
Kurde z Tosia w ciąży chyba nie miałam takich dziwnych akcji
Dziś mój Z miał urodziny, a jego siostra napisała do mnie na fb żebym przekazała mu życzenia. Odpisałam jej ze chyba jaja sobie robi i jak chce mu złożyć życzenia to niech niego zadzwoni albo napisze SMS. No i ona się strasznie zdenerwowala.... I teraz zastanawiam się czy może ja to źle odebrałam i teraz tak się robi?
Kurde z Tosia w ciąży chyba nie miałam takich dziwnych akcji
Dziś mój Z miał urodziny, a jego siostra napisała do mnie na fb żebym przekazała mu życzenia. Odpisałam jej ze chyba jaja sobie robi i jak chce mu złożyć życzenia to niech niego zadzwoni albo napisze SMS. No i ona się strasznie zdenerwowala.... I teraz zastanawiam się czy może ja to źle odebrałam i teraz tak się robi?